This is Mika

20.03.2016 16:05 2min luku 3

Olkajumppia ja hyvää ruokaa (mukana videoita)

Moi!

Vikoja vetelee täällä. Pian takaisin Suomeen, mutta vielä ehtii touhuta. Säät on pomppinu sateisesta kohtalaisen kauniiseen auringon paisteeseen.

Hyökättiin tänään olkapäiden kimppuun salilla ja pikku koosteenkin väsäsin samalla:

Oikein mainiot jumpat ja paljon sarjoja tuli jälleen olkapäille. Hyvät pumpit ja hyvä fiilis tietysti sen myötä. Ekaksi tosiaan supersettinä vipareita koneessa ja sit pystypunnerrusta höpöhöpökoneessa. Tosin se tuntui kyllä kivasti aina vipareiden päälle. Pääasia oli että olat lämpeni ja sai verta lihakseen. 7 sarjaa 30+30 toistoa supersettinä.

Toka liike Arnold Press ja siinä 5 settiä progressiivisesti nostaen painoja. Isoin tänään oli 26kg ja toistomäärät 15 toistoa. 14kg, 18kg, 24kg, 26kg, 24kg.

Superina jälleen pystyviparinosto levypainolla ja viparit sivuille perään. 15+15 toistoa 5 sarjaa. Loppuun tehtiin vielä takaolkapäitä ristikkäistaljassa vetona kohti leukaa. Siinä 5 settiä ja 30 toistoa.

olkajumpilla

Toissapäivänä käytiin syömässä aivan fantastisen siistissä paikassa nimeltään Maccaroni. Mesta sijaitsee sant peren –  Santa caterina i la riberan alueella. Osoite on Carrer Carders, 6. Aivan awesome pastaa saa siellä. Meno on tosi intiimi ja tilaa todella vähän. Pöytiä on 4 ja tiskilläkin saa syödä. 6 henkeä pystyy tiivistämään samaan pöytään eli sinne voi mennä ihan kivallakin porukalla. Voi tosin joutua ehkä odottelemaan hetken.

Ihmiset siellä tosin tykkää vain istua ja seurustella. Nauttia atmosfääristä. Jazzahtavaa musaa soi taustalla ja henkilökunta on todella mukavaa. Viini on italialaista ja hyvää. JA se pasta!!

10610888_10207236681369775_4163415510773576883_n

Homma menee niin, että saat menun eteesi ja tussin. Siinä sitten ruksaat pastan, kastikkeen, lisätäytteet, haluatko leipää jne ja tietysti mitä juotavaa haluat juoda. Ruoka tulee todella nopeasti pöytään, noin 10 minuuttia ja saat tuoretta, al dente, pastaa eteesi juuri haluamillasi täytteillä. Ehkä parasta ruokaa mitä olen koskaan syönyt. Tätä lähemmäs Italiaa ei varmaan italiassakaan pääse. 5/5

Aivan fantastisen hyvää ruokaa ja tunnelma pienessä ravintolassa on todella boheemi. Käytiin tässä mestassa kaksi kertaa syömässä ja molemmilla kerroilla ruoka oli täydellistä, aivan fantastista. Simppeleillä jutuilla saa aikaan uskomatonta hienoutta. Laatu, tuoreus ja tunnelma kokonaisuudessaan tekee tästä paikasta ainutlaatuisen kokemuksen. Kannattaa käydä tässä mestassa kokemassa tuo tunnelma.

Muistutus kaikille!

Eksklusiivinen Propud-tarjous on enää tänään voimassa. Klikkaa kuvaa tuossa alhaalla ja ehdit vielä tilata itsellesi herkkuvanukkaat edulliseen hintaan! Tarjous vain blogissani!

700x240_mika_propud_mars16

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.