This is Mika

20.11.2015 09:39 3min luku 16

Nyyssis hoitaa postikulut!

Goooood Morning Finland!!

Se olis perjantai ja varmasti monella hyvä fiilis, kun viikonloppu starttaa heti työ- tai koulupäivän jälkeen. Mullakin on 3 oikein mukavaa vapaapäivää tiedossa ja kivaa chillailua tietty tarkoitus toteuttaa. Ehkä haen tänään pullon viiniä, ehkä en? Witcher 3 lisäosa on vielä ihan aluillaan, joten sitä vois kyllä tässä rouhia menemään.

Perjantain kunniaksi Nyyssiksen blogissa myös lukijat hyötyvät pienistä yllätyksistä. Tän viikonlopun ylläripylläri on sitten sellainen, että meikä hoitaa postikulut viikonlopun ajan. Kyllä, kuulit oikein. Homma menee seuraavanlaisesti.

Klikkaa alla olevaa banneria ja pääset tukun sivuille.

700x240_mika_frifrakt_nov15

Ostele mitä haluat äläkä välitä vaikka ostos jäisikin alle sen tarvitun 49€ rajan, että saisit ilmaisen toimituksen tuotteillesi. Kun menet kassalle, kirjoita NYYSSIS Lahjakortti/alennuskoodi -ruutuun ja postimaksut poistuvat laskultasi!

free shipping

Tämä diili on voimassa vain tämän viikonlopun ajan, joten muistahan hyödyntää tämä etu! On mukava ostaa jotain yksittäistä tuotetta joka on lopussa eikä tarvitse väkisin ostella muuta, että saisi sen 49€ kasaan. Meikällä lähtee tänään Goodlifen uusin maku testiin yhden boksin voimin.

Chocolate Banana Bliss – Vaahtobanaania ja tummaa suklaata! Omnomnom!

bananabliss

Memories…

ACE:n overall-kisassa lavapaino huiteli lähempänä 82 kiloa. Paineet oli kohdillaan.

aceback

Paljon tullut muisteltua tuota reissua ihan kokonaisuutena. Vaikka rankkaa se oli ja pitkä keissi, kun keskiviikkona mentiin ja vasta seuraavan viikon maanantaina palattiin kotiin, niin siltikin sitä muistelee niitä fiiliksiä ja se tuntui lähes lomamatkalta. Parasta oli oman kisan jälkeen, kun oli voitto taskussa, käveleskellä siellä helteisessä Madridissa  ja pysähdellä kahviloihin juomaan kupposet ja seurailla ihmisten vilinää.

Ilmat olivat siellä todella upeat ja koko matka oli hyvin onnistunut. Ovaskaisen Mikon ja hänen puolisonsa Sarin kanssa pääasiallisesti palloiltiin siellä kaduilla ja itse messuilla ja naurettiin sille päättömälle säätämiselle. Yksin olisi voinut tulla hieman orpo olo, mutta kun mukana oli rentoa sakkia ja tiesi, että tyyppeihin pystyi luottamaan jos jotain tarvitsi, loi se sellaista turvaa.

Kielimuuri ja se hektinen säätäminen olivat ne suurimmat ongelmat messuilla. Kuulin, että joku suomalaistyttö oli tullut viimetingassa kisapaikalle kisaamaan ja hänelle oltiin neuvottu väärä messulava ja lopulta tyttö oli missannut koko oman kisansa ollessaan väärässä paikassa. Ilman huoltajaa ja yhteistä kieltä sattuu tuollaisia. Kisaaja itse on kuitenkin vastuussa tietysti itsestään ja suotavaa on juuri näiden ongelmien takia, että tullaan mestoille riittävän aikaisin, että ehditään selvittää missä kisat käydään. Siltikin on valtavan harmillista, että tuollaista tapahtuu.

Suomessa on aina järjestetty hyvin organisoituja kisoja. KP on taustalla häärännyt vuosikausia näitä tapahtumia ja niihin on muodostunut tietynlainen rutiini. Tärkeintä KP:n ja Suomen toiminnassa on se, että jos jotain epäkohtia havaitaan, ne korjataan seuraavaksi vuodeksi. Senpä takia nämä Suomen kisat ovat todella hienosti järjestettyjä kaikin puolin.

Suosittelen kuitenkin, että IFBB:n urheilijat kävisivät kisaamassa ulkomailla ja KV-kisoissa, koska se on itse nähtävä se toiminta ja touhu ennen kuin sitä tajuaa mitä se on. Näihinkin kilpailuihin tottuu ja rutinoituu, kun niissä käydään. Ne tuovat hienosti perspektiiviä koko toiminnalle ja mikä parasta, sitä näkee mikä on kansainvälinen taso ja mihin on omat tavoitteet asetettava.

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.