This is Mika

30.11.2013 15:55 2min luku 30

Lepoa ja latausta

Päätin ottaa tämän päivän puhtaasti levon kannalta. Syödään ja levätään kunnolla. Paino päiväsaikaan hilluu siinä 90 kilon nurkilla, kun se on aamulla pari kiloa tyhjempänä.

Annetaan kropan kerätä hiilareita täyteen ja huomenna jälleen jatketaan. Hyvä fiilis eikä ressiä.

Aamulla haba ilman pumppia:

haba48

Eli sapuskaa vaan naamariin: kananmunia menee sellainen 10kpl, nuudeleita 360g, perunaa 500g, poronkäristystä 500g, leikkelettä 200g, täysjyväleipää reilu 200g, maitorahkaa 500g, satunnainen määrä hedelmiä ja vihanneksia (niitä ei tuu laskettua), jne mitä nyt keksii syödäkään. En laske kaloreita mutta toivotaan että tulee tarpeeksi.

Meno on tosi jees. Käytiin Ikeassakin. Ooh, sitä väkeä riitti taas. Mukaan tarrui pari sohvatyynyä, tyynynpäälliset ja taulu keittiöön. Meinasin poiketa kiskasemassa Ikean kuuluisat lihapullat, mutta kilometrin jono ja kirkuvat penskat olivat ihan riittävästi mulle olla menemättä sinne. Jotenkin toi Ikea on sellainen ihme mesta missä lapset ja naiset riehaantuvat ihan tolkuttomasti. Juostaan jonkun 2 euron lampun takia hiki otsassa tai jonotetaan tunti tolkulla, jotta saadaan tarjouksessa oleva sirkusteltta lapsille pihalle. Voi elämä! Ja ne saakelin rääkyvät penskat. Ne ovat niin ihania! I just love them! 😀

Äkkiä siis himaan sieltä ja nyt on käristys pannulla hautuumassa. Ihanan hiljaista himassa ja kohta katotaan Hobitti Extended edition!!

multipass

 

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.