This is Mika

03.02.2013 10:18 2min luku 31

Team M&M - Podcast 08

Jou jou jou!

Pistäkäähän kahvi stibbumaan, ottakaa hyvä asento jostain (tuoli, sohva, sänky). Laita käsi housuihin, kuin Al Bundy konsanaan ja pistä podcasti käyntiin. Luvassa taas kerran aivan rändömiä läppää. Ei siis mitään sellaista informaatioarvoa, että tosikot ja vakavamieliset edes vaivautuisi tätä kuuntelemaan. Mutta jos olet leffafriikki, tykkäät ”pieruhuumorista” ja muista klassikoista sekä oot menettänyt sydämesi potipildingille, suosittelen tätä scheissea kuuntelemaan. Niin ja ihan turha tulla tänne kommentoimaan, että paskaa, koska mekin ollaan sitä mieltä, että paskaa! :’D

MusclePron esittely käynnissä!

podcast 08

Tässä siis jakso, K-18

Tänään sitten näin aamusta jo juNpille. Eilen vetelin olkia ja oikkareita. Koko viikko ollaan reenailtu, oisko yksi välipäivä ollut keskellä viikkoa? Hyvä tahti siis ollut ja energiaa on riittänyt kiitos BCAA:n ja creatiinin. Kun kulutus on korkealla, täytyy olla kaikki mahdolliset työkalut käytössä. Nytkin on tilauksessa uusi purkki Amino-Pro Essential:a. Uuh, tätä on otettava treenien aikana, jotta jaksaa painaa täysillä! Uu jeah mama!! Käy säkin tilaamassa omasi (banskun kautta)!

Amino-Pro Essential

Katottiin eilen podcastin innoittamana klassikko Platoon-elokuvan. Olipa se hyvä eikä ajan hammas ollut siltikään purrut liikaa. Hyviä näytelijöitä kaikki tyynni. Oli jännä huomata, että  siitä näyttelijäkaartista vain ja ainoastaan on noussut suureen suosioon Johnny Depp, joka itseasiassa oli äärimmäisen pienessä roolissa Platoonissa. Charlie Sheen, joka oli Platoon-elokuvan stara ei tänä päivänä ole enää ihan sitä ykköskaartia, ehkä varmaan johtuen kaikesta sekakäytöstä ja muusta häröilystä yksityiselämässä.

Elias leffan legendaarisimmassa kohtauksessa:

Platoon

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.