This is Mika

02.07.2007 00:23 1min luku 0

Steven Seagal

Kuka on maailman huonoin näyttelijä? Vaikea sanoa, mutta yksi ainakin on huono, Steven Seagal! Hän on todella huono. Aina sama ilme ja vuorosanat tulee kuin paperista luettuna. Ei minkään näköisiä tunne tiloja taikka ilmaisua. Varsinkin, kun Steven vielä lihosi myöhemmällä iällään teki se hänestä yhä vain huonomman ja epäuskottavamman. Leffat ovat juoniltaan silkkaa roskaa. Aina samat kaavat tarinoissa. Steven-setä on poliisi tai agentti joka pelastaa jonkun orvon tytön tai tädin. Pahat sedät on näissä leffoissa tosi pahoja setiä, jotka ansaitsevat vain pahimman mahdollisen ja tuskaisen kuoleman Seagalin käden kautta, tietysti!

Seagalille ei riitä, että pahis vain kuolee, Stevenin pitää vielä katkoa raajat ja kädet ja niskat ennen kuin viimeinen kuolettava isku tehdään. *Huoh*

Onneksi Stevie-setä on niin huono, että siitä on helppo tehdä huumoria. MAD-tv aikoinaan teki aivan kipeän hauskoja sketsejä Stevenistä. En pysty yksinkertaisesti olemaan nauramatta, kun näitä katson. Nämä kestää useita katselukertoja ja joka kerta repeilen, kun katson uudestaan. Tässä muutama hauska sketsi Herra Seagalista:

Video1

Video2

Video3

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.