This is Mika

01.11.2014 22:07 4min luku 34

Banneriskaban voittaja selvillä!

Tervehdys!
Kuu vaihtui ja bannerikisa haihtui. Nyt on selvillä voittaja. Kisaan osallistui valtava määrä lukijoita. Tällä kertaahan piti kertoa miksi juuri sinun tulisi voittaa banneriskaba. Tarinoita saatiin jos jonkinmoista ja minulle jäi sitten tehtäväksi valita yksi, joka jollain tavalla sitten tuntui parhaimmalta tarinalta. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos kaikista hienoista tarinoista sekä perusteluista, ootte kaikki blogini lukijat kyllä erityisen mahtavia tyyppejä. Olisin kyllä voinut valita minkä tahansa tarinan, sillä joka ikinen oli omalla tavallaan loistava.
Voittajaksi valitsin Pia Poikosen tarinan, joka oli kokonaisuudessaan hauska, itseironinen ja kuitenkin koskettava. Onneksi olkoon Pia!
Tässä tuo Pian tarina:

Olen 24 vuotias eukko Helsingin Kannelmäestä. Rakastan punttipirkkoilua yli kaiken ja olenkin tässä menossa kovaa vauhtia kohti ensimmäisiä kisojani, sarjana Body fitness! 
Treenaan viisijakoisella ohjelmalla ja aerobisia tällähetkellä 0-2 viikkoon, ihan fiiliksen mukaan. Aina ei kuitenkaan näin ollut. Aina en ole rakastanut treenaamista. Abauttiarallaa 3 vuotta sitten elopainoni oli hurjat 100kiloa. Ja olin kaikkea muuta kuin urheilullinen. Olin masentunut, kärsin bulimiasta, alkoholi oli kingi ja röökiäkin paloi ihan tuhoton määrä. Sitten meni polvi paskaksi. KOLMANNEN KERRAN.
Edessä oli jälleen leikkaus, jonka jälkeen päätin tehdä totaalisen muutoksen elämässäni joka todellakin kannatti. Lopetin siis alkoholin kittaamisen kokonaan, tupakka askit jäivät hyllyyn ja aloitin syömään terveellisemmin sekä käymään salilla. Pudotin itsekseni painoa parisenkymmentäkiloa kunnes kuin ihmeen kautta voitin veikkauksen kautta itselleni PT:n puoleksi vuodeksi! Näin tutustuin Jari ”Letku” Leskiseen! Jari taikoi minusta puolessa vuodessa melkoisen salihirmun ja paino tippui 80kilosta sinne vähän alle 70kiloon. Jarin ansiosta sain elämäni takaisin ja pääsin syömishäiriöstä lopullisesti eroon. Jari myös kannusti minua ottamaan yhteyttä Samuli Koutajokeen kun rupesin miettimään kisalavoja tyyliin ”ehkä jos joskus parin vuoden päästä…”. Mutta toisin kävi, pääsin samantien valmennukseen ja lyötiin kisahommat lukkoon. Lavalle nousen ensivuoden syksyllä. Nyt ollaan kerätty massaa mukavasti ja matka jatkuu kovaa vauhtia kohti niitä ekoja kisoja. Jännittää ihan pirusti ja olen todella tohkeissani vaikka tässä välissä on tullut lisää kropparemppaa (välilevypullistuma). Motivaatio on kuitenkin taas huipussaan päivästä toiseen ja rakastan tätä touhua aina vaan enemmän ja enemmän. Tästä on kehkeynyt mulle elämäntapa. Eikä ole ikävä entisiä aikoja.
Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta ja myös sinä olet motivoinut mua jatkamaan tätä hommaa! Esimerkiksi tuo että sullakin on ollut selkä aikoinaan hajalla, saa mut uskomaan että mäkin pystyn tähän vaikka oma selkä onkin vielä paranemis vaiheessa. Olet opettanut ettei pidä ikinä antaa periksi. Kävin tuossa myös fitnesstukun järkkäämässä workshopissa muutama viikko sitten ja siellä mua jäi harmittamaan ihan pirusti etten kerennyt tsekkaamaan sun kanssa sjmv-tekniikkaa läpi lainkaan! Prskeles! Enkä kerennyt pahemmin sun kanssa heittämään läpänderiäkään :—–( Tämän takia olisi siis ihan megasiistiä päästä satujumppailemaan+syömään sun kanssa ja saada uusia vinkkejä ja juttuja mukaan treeneihin. Tämän takia olen siis ehdoton ykkösvalinta voittajaksi Oon vaan niin ihana!
ps. EIKÄ KUKAAN KIMULI OO ENNEN VOITTANUT TREENEJÄ SUN KANSSA JOTEN NYT OLISI AIKA!
-Pia Poikonen

Pia teki 77 euron tilauksen bannerin kautta, mutta tarina voittaa tässä kisassa ja näinpä Pia pääseekin meikäläisen kanssa reenailemaan olkapäitä ja reenien jälkeen mennään sapuskalle meikäläisen piikkiin.
Sitten muihin aiheisiin!
Käväistiin tänään iltasella heittämässä takareiskareeniä. Ihan kipeet jumpat ja tein ihan itte. Vaimo tuunaili selkäänsä, mutta tuli välillä avittamaan meikäläisenkin sarjoissa. <3 Kiitos muru!
Prässissä menossa pääsarjat! Diippii shittii!
1385961_10203941881601840_1106314407679768632_n
Pilkotaan hieman mitä tehtiin:

  • Supersetillä lähdin liikkeelle. Prässiä sumolla ja reiden koukistuksia vaimon istuessa selän päällä (näin liike muuttuu äärimmäisen eristäväksi takareiskoille). 4 kovaa settiä 20+20 toistoa. Painot prässissä 250kg ja reiden koukistuksissa 40kg. 4 lämppärisarjaa tuli alle ennen pääsarjoja. 50, 100, 150 ja 200kg sekä sama nousu koukistuksissa 20, 25, 30 ja 35kg.
  • Tokana liikeparina jatkoin koukistuksilla ja lisäsin superina vaakaprässin sammakko-tyyliin jalkojen osalta. 3 settiä 20 toistoa koukistuksia ja 30 toistoa vaakaprässiä.
  • Kolmas ja vika liike oli bulgarialainen kyykky. Siinä 4 settiä 20 toistoa. Painoja ei enää tarvittu.

Moni on kysellyt tuon meikäläisen kauniimman osapuolen treeneistä. Britillä oli kovat selkäjumpat menossa. Liikkeitä tehtiin paljon kuten myös sarjojakin. Tässä liikkeet:

  • Ylätalja leveällä myötäotteella
  • Ylätalja leveällä vastaotteella
  • Alatalja kolmiokahvalla
  • Vipuvarsikulmasoutua
  • Yhden käden ylätaljasoutu vipuvarsilaitteessa
  • Kajakkisoutua sekä pulloveria ristikkäistaljassa

Laitetaan vielä muutama hassuttelukuva:
Leveää selkää löytyy tästä perheestä
10485082_10203942206729968_780871988_n
Tuplat beibe!
10736162_10203942206769969_938610504_n
Muhkuraa muhkuraa!!
10751998_10203942206689967_1387412434_n

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.