This is Mika

22.08.2010 19:27 2min luku 4

Crackia saa taas Fitnesstukulta!

Katsottiin tuossa sunnuntain iloksi elokuva nimeltään Imaginarium of Doctor Parnassus. EI ollut kummoinenkaan juoneltaan, vaikkakin mielikuvitusmaailmat olivat huikeita. Elokuva tullaan kaiketi muistamaan lähinnä siksi, että siinä näytteli Heath Ledger viimeisen kerran ennen kuolemaansa. Mukana myös Colin Farrel, Jude Law ja Johnny Depp. Visuaalisuudesta leffa saa täyden kympin, mutta muuten elokuva ei hirveästi sytyttänyt.

imag

Tuli tuossa myös katsottua vanha leffa nimeltään Red Planet. Myöskään tämä leffa ei ole mikään parhain elokuva, mutta säilyttää kuitenkin kiehtovuuttaan mars planeetalla ja visuaalisuudellaan. Itse suurena ”avaruus”fanina tottakai tykkään tuon kaltaisista leffoista. Olisi kyllä hienoa, jos laadukkaita ja ”realistisia” sci-fi elokuvia tehtäisiin paljon nykyistä ennemmän.

redplanet1

Ostin tyttöystävälleni vanhan EA:n pelin nimeltään Spore. Peli on ihastuttava evoluutiopeli, jossa lähdetään liikkeelle ihan solutasolta ja edetään loppujen lopuksi ihan avaruuteen asti. Hauska kuunnella, kun koneen äärestä kuuluu huutoja: ”apua toi hyökkäs mun päälle!” yms. Täytyy kaiketi kokeilla itsekin Sporea, on sen verran hauskan näköinen peli.

spore-box-art-final

Crackia saa taas Fitnesstukulta!! Ehkäpä voimakkain tehonlisääjä EVER! Osta nyt nopeasti omasi pois, sillä se todennäköisesti loppuu jälleen suuren kysynnän vuoksi ja menee ikuisuus, kun seuraava erä saapuu varastolle!!

Käytä BANNERIA blogin ylälaidassa ja klikkaa itsesi Fitnesstukun sivuille!

550_lecrackofi

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.