This is Mika

07.06.2015 11:01 3min luku 16

Viileää ilmaa kiitos!

Terve kaikille!
Eilen oli treeniä ja pientä bros iltaa ribsien ja saunottelun kera. Ai niin, ja väkersinhän minä jonkun tunnin verran ikkunaan ilmastointilaitteen poistoputkea.
Oltiin salilla tekemässä oikein tehokkaita jumppia takareisille. Ihme siis miten hyvin osui treeni vaikka suhteellisen pienillä painoilla mentiin. Superseteillä reiden koukistus+prässi sumolla. 30+30toistoa ja 50kg korotuksilla 100kg-300kg. Vika setti alkoi 200kilolla ja kaiken kaikkiaan 100 toistoa tuli siinä pudotussarjana tehtyä 200-150-100kg. Sain pienten taukojen kanssa varmaan 5-6 setillä valmiiksi.
Sit tehtiin yhden jalan reiden koukistusta niin, että toinen painoi lantiota penkkiin ja siinä 10 toistoa yhdellä jalalla + 10 toistoa molemmilla. Triplana siihen päälle vielä loitontajia 25 toistoa sekä selän ojennuksia 10 toistoa.
Kardaani alla ja meikä lojuu koko painollani, että tuo 130kg äijä pysyy paikallaan. Kannattaa testata tuota, voin sanoa, että liike muuttuu ”hiukan”, kun et pääse persettäsi nostamaan penkistä koukistaessasi jalkoja.
hams
Sitten treenien jälkeen Prismaan ja ajatuksena oli aluksi ostaa sellainen veden avulla viilentävä tuuletin, mutta sehän on ihan humpuukia ja heti kun vesi tankissa lämpenee, laite alkaakin pukkaamaan lämmintä sekä kosteaa ilmaa huoneistoon. Ei hyvä. Muutenkin sellaisesta 300€ on ihan älytön hinta. Ostettiin sitten satasen kalliimpi oikea ilmastointilaite.
Huginin vekotin on iso ja ruma, mutta ajaa asiansa. Pyörillä se on helppo liikuteltava, mutta tuo poistoputken asennus vaatikin sitten mielikuvitusta. Oletin, että messissä olis ollut jonkinasteinen asennussarja normaalisti sivusta aukeavaan ikkunaan, mutta siinä olikin vain liukuikkunaan sopiva setti. Eihän siitä ollut mitään iloa meidän ikkunaan. Siis kenellä edes on sivusuuntaan liukuva ikkuna? 😀
Ei muuta kuin Nyyssis vaan mittanauhan kanssa mittaloimaan ikkunan karmeja. Laitteen kuljetuslaatikosta leikkasin ikkunaan sopivan palan ja siihen sitten poistoputkeen sopivan reiän. Suojasin pahvin vielä muovilla, niin eipä sitten vesisade riko suojaa.
Siinä se on asennettuna
hugin ilmastointilaite
Hyvin toimii ja ilma viilenee hetkessä makkarissa, mutta voi hemmetti toi pitää kyllä julmettua ääntä. Eipä siinä, kyllä mä metelissä nukun, mutta jotenkin kuvittelin, että siinä olis ollut sellainen hiljainen käynti kuin kissan kehräys. 😀 Heh, miten naiivi olinkaan. Nyt ei sitten tartte helteillä kärsiä, kun muutenkin on aina kuuma ja hikoilen ku sika öisin. Vaimo tosin palelee kesähelteilläkin, mutta laitetaan hänelle vaikka pipo yöksi päähän ja villasukat jalkaan. 🙂
Jukka aka Termis käväisi kanssa iltaa istumassa ja saunomassa meillä. Vedeltiin ribsejä ja pekonisieniä á la vaimoni. Muutama viilentävä olutkin meni. Ai että! Oli mukava ilta.
Hississä oli peili joten poset kuntoon.
hississäbro
Hei, älkäähän unohtako näitä muutamia diilejä, jotka ovat enää tän päivän voimassa!!
Meikäläisen Octane-tarjous on ENÄÄ TÄNÄÄN VOIMASSA!! Ohjeet TÄÄLTÄ!
800_mika_Octane_hardcore_Maj15_FTUK (1)
Sama juttu goodlife -patukoiden kanssa!! Viimeistä päivää viedään, eli jos nyt haluat halvalla hyvää niin suosittelen olemaan nopea!
goodlifetarjous
Tsekatkaa vielä tää protskutarjous, joka myös on tän päivän enää voimassa!
proteiinijuhlat

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.