This is Mika

25.05.2015 10:41 2min luku 27

OCTANEE OIS TARJOLLA! - HALVALLA LÄHTEE!

Hyvää maanantaita kaikille!!
Nyyssiksen blogi starttaa AIVAN USKOMATTOMALLA DIILILLÄ!!  Kyllä, OCTANE on saatu eksklusiiviseen tarjoushintaan vain ja ainoastaan teille ahkerat ja rakkaat blogini seuraajat!
Ette usko, miten paljon olen saanut vääntää kättä, että tämäkin tarjous heltisi. Octane on ehkä suosituin intra-juoma Suomen markkinoilla, eli sitä ei edes tarvitse laitella alennukseen, se myy silti todella hyvin.
Mutta, kuten olen aina sanunut, meitä tavan tallaajia, joilla ei paina miljoonat taskuissa, löytyy monen monta. Sitä melkeinpä pitää mennä tarjousten perässä, jos jostain mielii säästää. Kaiken kaikkiaankin lisäravinteet ovat melkoisen hinnakkaita, siitä ei pääse minnekään. Joten voin melkeinpä vannoa, että tätäkin tarjousta on odotettu ja salaa toivottu milloin pukkais oktaanista intraa hyvään diiliin! Ja suosittelen olemaan nyt nopea, sillä koskaan ei tiedä milloin nää loppuu varastosta.
800_mika_Octane_hardcore_Maj15_FTUK (1)
Tämä tarjous jälleen siis eksklusiivisesti teille lukijat. Kiitän ja kumarran jälleen kerran teitä arvon sinnikkäät ja uskolliset blogini seuraajat. Ilman teitä ja aktiivista kommentointia en varmaan olis jaksanut loppujen lopuksi näin hemmetin kauan kirjoitella blogia. Kuka nyt haluaisikaan kirjoitella blogia, jos sillä ei olisi lukijoita? Lukijoita ja seuraajia siis tarvitaan. Itse kunnioitan ja iloitsen, että mulla on käynyt niin loistava mäihä, että oon saanut paljon jengiä tänne seurailemaan meikäläisen bodipildinki -laifstailia. 🙂
Eksklusiivinen Octane -tarjous on voimassa 25.5-7.6.2015

  • Kaksi viikkoa siis aikaa klikkailla, joko linkkejä tässä tekstissä taikka banneria blogin ylälaidassa.
  • Kun pääset linkeistä tukun sivuille, rullaa sivu alas asti, kunnes löydät tarjouskoodilaatikon vasemmalta alhaalta.
  • Kirjoita tarjouskoodilaatikkoon koodi: NYYSSIS
  • Sivu siirtää sinut suoraan Octane-tarjoukseen!

Pistetään tähän loppuun jo kuuluisaksi muodostuneen hulavanne -tytön pyörittelyt! Diili on niin huumaava, että nyt tarvitaan huumaavaa pyöritystä!
hulavanne seis, ja bannerista tilaamaan!
 

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.