This is Mika

27.02.2012 09:37 1min luku 23

Blogin suosio ennätyslukemissa - 100.000 käyntiä kuukaudessa rikki

Kyllä!

Nyt on mainitsemisen arvoinen asia! 100.000 käyntiä kuukaudessa eli 30 päivässä on juuri mennyt rikki blogissani! [torvien pauhua tähän] ja [naispuolisten lukijoiden kirkumista tähän] ja [miespuolisten lukijoiden mylvintää sekä Arsenio Hall -koirahaukuntaa tähän] [pakolliset keyboard warriorsien pikku buut tähän]!!!!

Niille jotka eivät usko, dokumenttia:

Tämä nyt ei ole mitään iljettävää itsekehua vaan täysin vilpitöntä riemua, koska on niin järjettömän mahtavaa tietää, että blogiani seurataan niin paljon! Suurin kiitos tietysti kuuluu teille lukijat, jotka päivästä toiseen jaksatte seurata ja lukea kirjoituksiani. Vilpitön ilo on siis sydämessäni. Saliharrastus ja siihen liittyvä ravintotietous on kasvamassa täällä Suomenmaassa. Omalta osaltani haluan jakaa tätä tietoutta kaikille siitä kiinnostuneille. Saliharrastus on mahtava harrastus. Se on edullinen urheilumuoto ja tulokset ovat mitä parhaimmasta päästä, ne näkyvät sinussa itsessäsi! Peilistä katsoo joka kerta paremman näköinen tyyppi takaisin, kun vaan jaksaa säntillisesti treenata. Ja onhan sekin totta, että terve mieli terveessä ruumisssa, kuten vanha sanonta käy. Sitä jaksaa paremmin tehdä töitä, opiskella tai mitä tahansa, kun on hyvässä kunnossa.

Blogini jatkaa toimintaansa niin kauan, kun sille on lukijoita ja siitä on jotain hyötyä saliharrastuksen piirissä oleville. Tällä hetkellä homma näyttää tosi hyvältä. Lukijakunta on vankka ja aktiivinen.

Mika kiittää ja kumartaa!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.