This is Mika

23.10.2013 19:31 2min luku 73

Huikeata statistiikkaa - Blogin lukijamäärät kasvaa!

Moi

Mulle tulee melkoisen paljon kysymyksiä tänne blogiin, joihin olen vastannut kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan. Monista kysymyksistä on vielä tehty usein blogipäivityksiäkin, kuten juuri tuossa kysyttiin kananmunien keltuaisesta ja sen ”vaarallisuudesta”.

Olen kirjoittanut tätä blogia jo vuodesta 2006 alkaen, joten melkoisen paljon ollaan sivuutettu lähes kaikkia mahdollisia ja mahdottomia aiheita liittyen treenaamiseen ja ravitsemukseen.  Blogin oikeassa laidassa on tuo hakuruutu, eli siinä lukee Backstage ja hakuruutu alapuolella, johon voit kirjoittaa hakusanan. Hakumoottori etsii sinulle kaikki ne blogikirjoitukset joissa kyseinen hakusana on esiintynyt. Monesti näin löydät vastauksen kiperään kysymykseen. Näe siis edes se vaiva ennen kuin kysyt minulta, koska se vastaus voi jo löytyä aikaisemmista päivityksistä!

Olen tosiaan pitkään kirjoittanut blogia ja siinä välissä on serverikin vaihtunut. 2008 heinäkuussa vaihtui, serveri joten kaikki sitä ennen rekisteröityneet kävijämäärät ovat kadonneet google analyticsistä. Siitä huolimatta jäljelle jääneet tilastot tilastot ovat huikeat.

24.7.2008-23.10.2013 uniikkeja kävijöitä on blogissani vieraillut 1,495,769! Kaiken kaikkiaan visiittejä on tullut tuona aikana 5,5 miljoonaa!

stats

Blogiakin on päivitetty melkoisen ahkeraan! Nimittäin päivityksiä olen kirjoitellut tänne 1,377kpl (ja tämä, jota luet on siis 1378.) Siis tuhatkolmesataa ja rapiat!! Myös kommentteja on aivan huikea määrä tullut blogiin, käsittämättömät yli 24 tuhatta kommenttia!!

stats2

Täytynee siis kiittää kaikkia teitä, jotka olette ahkerasti jaksaneet kommentoida. Lukijakunta on vahva täällä ja on mielettömän motivoivaa kirjoitella juttuja, kun niitä todellakin luetaan.

Vastailen toki jatkossakin lähes kaikkiin kysymyksiin, mutta tosiaan kannattaa ensin kuitenkin tsekata tuon hakumoottorin kautta, niin sieltä voi löytää jos jonkinmoisia kirjoituksia ja varmasti kattavampiakin vastauksia, mitä minä kiireiltäni ehdin vastailemaan.

Juttuja on siis kirjoitettu niin uskomattoman paljon, että itsekään en enää muista mitä kaikkea sitä on tänne rustailtu. 🙂 Hyvin usein itsekin käytän hakumoottoria ja tarkistan omia kirjoituksiani tai etsin tietoa blogistani. Yli 1300 postausta on sen verran iso määrä, ettei sieltä ilman tuota hakua löytäisi ikinä mitään. 😀

Jatketaan blogin kirjoittelua ja toivotaan lisää kävijöitä. On kyllä sydäntä lämmittävä tunne, kun on niin runsaasti vakkarilukijoita ja tuttuja nimimerkkejä, jotka ovat vuosien ajan jaksaneet lukea näitä meikäläisen turhia höpötyksiä. Myös uudet lukijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.

Olenkin huomannut, että nuita uusia lukijoita on tullut sen verran runsaasti, että ehkä minun kannattaisikin kirjoitella joistain ”vanhoista” aiheista uudelleen? Vanhoja lukijoita tietysti moinen ei kauheasti lämmitä, kun osa lukee näitä jaaritteluja sitten useampaan kertaan uudelleen, mutta on paljon niitä, joille jotkut aiheet ovat täysin uusia. Eikä myöskään osata ehkä etsiä hakumoottorista vanhoja kirjoituksia? Noh, kattellaan mitä tehdään. Voisiko olla paikallaan, jos vaikka lämmittäisin joitain mielenkiintoisia vanhoja blogipäivityksiä, ns. nostaisin niitä esiin, niin uudetkin lukijat saisi ajateltavaa?

Kommentit (73)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.