This is Mika

13.06.2013 09:57 1min luku 29

Tulevassa NYT-liitteessä haastattelu Nyyzziksestä ;)

Moi!

Nyt on sitten katottu Game of Thrones loppuun. Jälleen kerran joutuu vuoden odottamaan, ennen kuin uutta tuotantokautta saadaan peliin. Sarja on kieltämättä ollut yksi kaikkien aikojen viihdyttävin ja koukuttavin. Henkilöhahmojen määrä on häkellyttävä ja sarjaa pitääkin seurata silmämuna kovana, että pysyy kärryillä kuka on kukin ja kenestä puhutaan. Näyttelijävalinnat ovat olleet täydellisiä ja kukin tekee oman suorituksensa virheettömästi. Juoni tai sanotaanko juonet kulkevat jouhevasti ja asioita tapahtuu niin paljon joka puolella, että joka kerta tuntuu, kuin 50 minuuttia ei riittäisi yhteen jaksoon, tarinoiden etenemisen kannalta.

Sarja jää siis tauolle ja ensi vuonna jatkuu uusien metkujen kera. Vika jakso oli ehkä pientä hehngähdystaukoa edelliseen verrattuna. Asioita tapahtui toka vikassa jaksossa niin paljon, että nyt oli aika hieman sulatella niitä. Harmi sinänsä, ettei viimeinen jakso jäänyt klassiseen cliffhangeriin, mutta toisaalta parempi näin, jotta sitten voi vuoden makustella ja ilman kauheaa odotuksen tuskaa venailla 4. tuotantokautta.

Puhuin tossa jokin aika sitten, että minua haastateltiin johonkin isompaan lehteen. Huomenna tämä lehti/liite ilmestyykin joten voin paljastaa asian. Helsingin Sanomien NYT-liitteessä on haastattelu minusta, joten käykäähän ostamassa perjantain hesari lehtipisteestäsi. Siinä kuritan NYT-liitteen toimittajaa salilla. Mies halusi kovan rintatreenin ja Mayorsilla tämä kidutushetki sitten toteutettiin. Pohdintaa myös siitä, miksei bodareita näy mediassa sekä miten tämä blogini sai alkunsa. Jep, jep. Nyt sitten salille ja reenaamaan!

Nähdään!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.