This is Mika

03.04.2018 21:01 4min luku 2

Headbang Tattoo videoprojektia ja pohjevamman update

Hello there!

Täällä ollaan vielä elossa mutta ei kauheasti potkita, ainakaan oikealla jalalla, sillä pohkeen osalta yhä sairauslomilla. Erittäin kehnoon väliin tämä loukkaantuminen tuli, sillä muutamat projektitkin ovat peruuntuneet ja yksi isompi juttu lievästi jopa hankala toteuttaa, sillä pohkeen vamman laatu ja jalan liikkuvuus estää yhtä sun toista asiaa toteutumasta.


”Are we alive and kicking?”


Tänään käväisin käväisin vihdoinkin siellä ultraäänessä ja sain kuulla mitä pohkeelle oikein kävi jalkaprässissä. Radiologi tutki huolellisesti pohkeen ja akillesjänteen. Jänteessä ei ollut mitään vauriota, kuten osasin jo aavistaakin, mutta pohkeessa ja tarkemmin ottaen sisemmän puolen gastronemicuksen alaosassa oli pitkittäissuunnassa repeämä. Kuulemma hyvin yleinen vamma.

Olen melkoisen varovaisesti liikkunut jalan kanssa enkä ole sitä tieten tahtoen ärsyttänyt. Jalan liikkuvuus on selkeästi parantunut mutta silti askeltaminen ei ole vielä normaalia ja esim kyykkyyn meneminen tekee kipeää. Jalalle on epämiellyttävää varata painoa, eli kun nilkka taittuu ja vetoa syntyy pohkeelle, se sattuu. Nilkan suoristaminen aivan ääriasentoon ja siinä pohkeen supistaminen sattuu yhtä lailla. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että en mielelläni kävele pitkiä matkoja enkä varaa pohkeelle painoa. Neutraalissa asennossa nilkan lepuuttaminen on ok ja siksi tässä lähinnä tulee paikollaa joko istuttua tai soffalla pötköteltyä.

Tietysti tämä himassa oleminen pitkän päälle on tylsää, mutta yksi proggis, josta (toivottavasti) pääsen kertomaan tällä viikolla on  pitänyt minut jokseenkin kiireisenä. Far Cry 5 tuli myös kivaan saumaan ja sen parissa on muutama tunti vierähtänyt.

Project Headbang Tattoo 

Moni tietääkin, että meikäläinen on viime kuukausina käynyt koristamassa entisestään tätä vanhaa nahkaa uusilla tatskoilla. Oon käynyt viime syksystä lähtien aivan fantastisen lahjakkaan Sakun studiolla jo muutamaan kertaan ottamassa leimaa. Sakulla on siis Vantaalla Pähkinärinteessä Headbang Tattoo niminen mesta, jossa mies tehtailee porukalle taidetta.


”Yleensä ensimmäinen tatuointi ei jää viimeiseksi tatuoinniksi”


Itselläni oli 14 vuoden tauko tatskojen osalta, mutta kummasti sitä vaan palasi näiden pariin, kun aikanaan ylipäätään tälle taiteenlajille lämpeni. Yleensähän eka tatska ei jää viimeiseksi, vaan hommaan jää jollain tasolla koukkuun. Sitä joko diggaa tatskoista tai ei.

Tatuoinnit bodarilla

Multa paljon kysellään, haittaako tatskat kehonrakennuksessa kilpailemista. Oon sitä mieltä, että asiaan vaikuttaa paljon missä tatuointi sijaitsee, onko niitä paljon ja peittääkö ne ratkaisevasti lihaksia. Esim koko selän peittävä, värikäs tatuonti voi olla haitallinen, sillä tämän kokoinen kuva syö varmasti erottuvuutta ja rikkoo lihasten linjoja. Lihasten muotojen on säilyttävä ja erottuvuus pitää olla havaittavissa, joten estetiikan kannalta ”väärään” paikkaan sijoitettu tatuointi voi sotkea lihaslinjoja ja fysiikkaa, jolloin tatuointi voi häiritä ja hankaloittaa arvostelua.

Kehonrakentajilla on yhtä lailla tatuointeja kuin muillakin ihmisillä, pitää vaan olla tarkka minkä muotoista kuvaa ja mihin paikkaan sellaisia on hommaamassa. Esimerkiksi 6 kertaisella Mr. Olympialla Dorian Yatesilla on käsissä tatuointeja, mutta nämä ovat forkuissa eikä olleet niin häiritsevän huomiota herättäviä, että olisi vaikuttaneet sijoituksiin. Myös esim Arnold Classicin juuri voittaneen William Bonacilla on isoja tribaaleja käsissään, mutta tumma iho piilottaa nämä aika hyvin eikä nuo kuviot ole liian häiritseviä.

Dorian Yates ja parit forkkutatuoinnit

William Bonac ja yllättävänkin massiivinen tribaali, joka jää monelta huomaamatta

Sakun kanssa tuli yksi päivä puheeksi, että olis varmaan kiva, jos hänellä olisi jonkinlainen esittelyvideo tai ”fiilistelyvideo” hänen omilla Facebook sivuillaan. Sanoin Sakulle, että mulla on himassa järkkäri ja voisin tulla kikkailemaan muutaman otoksen hänen studiolleen ja fiksailla sitten jonkun näpsäkän videon miehen puuhailuistaan.

Tuumasta toimeen ja niin syntyi yhden illan tuotoksena sellainen parin minsan fiilistelyklipsendaali. Laittelin tuon pätkän myös Youtubeen niin pääsette tsiigaa minkälainen tuosta lopulta tuli. Tein pari versiota, joista toinen löytyy Sakun facesta ja tämä toinen mun Tubekanavalta sekä täältä blogista.

Tässä ”Project Headbang Tattoo” by Mika Nyyssölä

Headbang Tattoolla on myös omat kotisivut! Käy tsekkaa ne TÄÄLLÄ!!


Tähän väliin viime viikon MINMONSTERIDIILIN kilpailun voittaja!!

Tällä kertaa vorttuuna napsahti seuraavalle nimimerkille!

  • Mikke Mäkelä Said, F1522943 BOOOOOM! Paidan kokona toimisi M jos voitto napsahtaa.

Onneksi olkoon Mikke! Laittelehan mulle mailia (mika@nyyssola.fi) ja kerro oikea nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, niin pistän sulle pakettia matkaan! Kiitos vielä kaikille osallistujille ja laitetaan ensi kerralla jälleen uutta kilpailua kehiin.


Vielä on muuten tipujahti -tarjous Disturbilla käynnissä tämän ja huomisen päivän ajan!


Tukulla AMINOMANIA!!

Ihan kipeen hyviä tuotteita tarjouksessa! Muun muassa:

  • Octane ”osta 2, maksa 1” (-50%)
  • Scitecin Amino Magic -40%
  • Olimpin Amino EAA explode -40%
  • Mutantin BCAA 9.7 -33%

Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaa mitä muuta sieltä löytyy.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.