This is Mika

13.09.2013 09:11 3min luku 49

How about a nice cup of positive thinking?

Olitko lukenut sen ja sen juttuja sieltä ja täältä? Vitsi se ja se sano sitä ja tätä ja sit se toinen oli puhunu siitä tota ja tätä.

Huoh…

who cares

En ole lukenut, eikä kyl kiinnosta. Ei kiinnosta eikä ehdi. Ei ehdi keskittyä muiden juoruihin, negaamiseen eikä paskanjauhamiseen. Omassa elämässä on ihan riittävästi tekemistä ja duunia, ettei aika riittäisi sen lisäksi vielä keskittyä toisten provoihin.

Toisilla näyttää sitä ylimääräistä aikaa olevan ihan tuhottomasti, kun seuraa miten paljon aikaa käytetään ihmisten haukkumiseen ja negatiivisten asioiden julkituomisiin. Monesti olen sanonut, että ihan turha tulla tännekin negaamaan ja provoamaan, mutta siltikin jotkut luupäät vaan yrittää edelleen. Mut hei, tää mun virtuaaliroskis ei muuten koskaan tule täyteen, sinne mahtuu loputtomasti paskaa.

Miten olis jos otettais positiivisuuskampanja jälleen teemaksi vaikka vuoden loppuun asti? Kukaan ei saa negata toista eikä puhua pahaa toisesta? Negatiivisuuden sijaan jokainen yrittäisi tästä lähtien löytää jotain positiivista negatiivisen sijaan? Menisikö hankalaksi? Olisko jutut kahvitauoilla tylsiä sen jälkeen? Se on niin kiva haukkua toista selän takana, juoruta ja arvostella.

Mitä ne kokoomusnuoretkin oikein sekoilevat tavoiteohjelmassaan? Kansanryhmää vastaan kiihottamisen kieltävän lakipykälän poistaminen vasta toisikin lisää negatiivisuutta tähän yhteiskuntaan. Melkoisen äärioikeistolaista menoa vaikka tuossa nyt varmaankin kalastellaan lähinnä huomiota radikaaleilla linjauksillaan. Minähän en mitään politiikasta tiedä, mutta tervettä järkeä soisi noissakin ehdotuksissa olla.

Ja lisää negatiivisuutta. Herran jestas, nyt on kyllä jotain pikkusieluista ottanut varmaan kauheasti päähän. Dumle-pussista nimittäin löytyi vain yksi lakritsikarkki. Voi elämän kevät! Mikä maailmanloppu. Mun kaverilla todettiin just paksusuolen syöpä,  mut eihän se ole mitään tähän verrattuna!! Tämä kauhea katastrofi piti sitten vielä kertoa Iltalehdelle, koska mikään muu asia tässä maailmassa ei olekaan niin tärkeää, kuin valittaminen!

voi ei

Valittaminen on muuten yksi suomalaisista perisynneistä. Kuka muistaa koskaan antaneensa positiivista palautetta esim asiakaspalvelusta? Jos palautetta annetaan, se on yleensä poikkeuksetta negatiivista. Itselläni on tapana antaa välittömästi positiivista palautetta jos sellaiseen on aihetta. Usein hyvästä palvelusta kiitän erikseen, oli se sitten ravintolassa hyvästä ruuasta tai palvelusta tai vaikka puhelimen päässä asioivasta henkilöstä joka jaksaa vastailla tyhmiinkin kysymyksiin.

Tietysti joskus on hyvä ventiloida ja päästää ulos jotain patoumia, mutta ei nyt sentään jostain karkkipussin sisällöstä mennä iltalehdelle soittamaan. LOL!! 😀 Kyllä sitä itsekin joskus valittaa melko pienistäkin asioista himassa vaikka tyttöystävälle ja on niitä kiukuttelupäiviä kun mikään ei tahdo onnistua. Kauheet kassajonot vaikka postissa ketuttaa ja liikenteessä hidastelijat ja muut törttöilijät nostavat kivasti verenpaineen kattoon asti. Mutta loppujen lopuksi kaikki negaaminen on vain opittu tapa, jonka varmasti voi kitkeä itsestään pois jos haluaa.

Jep, eli nyt siis positiivinen posetiivari soittamaan säveliä ja mennään vaikka tekemään huisin hyvät ja valloittavan tehokkaat treenit salille. Mulla on selkäpäivä ja ajattelin ottaa selkääni salilla oikein kaksin käsin. 🙂 Se on perjantai ja joillain on jopa vapaa viiknoloppu eli hymy huulille ja hauskaa viikonloppua kaikille. 🙂

Kommentit (49)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.