This is Mika

03.01.2014 14:36 1min luku 21

Vuokralle asumaan?

Terve!

Tässä kun eilisessä blogipäivityksessä intouduttiin keskustelemaan asunnoista ja hinnoista niin kuin aasinsiltana pakko pistää tähän ilmoitusluontoinen asia. Hyvä ystäväni nimittäin elämäntilanteen muutoksista johtuen tarvitsee vuokrakämppää Helsingistä tai sen läheisyydestä.

vuokrakämppä

Jos satut tietämään vapaana olevan tai pian vapautuvan kämpän olemassaolosta niin pistähän kommenttia tännepäin ja esim puhelinnumeroa tms yhteystietoa (kommenttia ei tietenkään julkaista) niin voidaan ottaa yhteyttä.

Itse sain aikanaan vuokrakämpän Espoosta ihan käsittämättömän nopeasti, kun sitä tarvitsin. Keskiviikko iltana laitoin hakemuksen, perjantaina soitin vielä perään ja varmistin, että hakemus oli käsittelyssä ja maanantaina mulle soitettiin, että sulle olis kämppä tarjolla. Mites nykypäivänä on noiden vuokra-asuntojen saatavuus? Joskus kuulin että jonot olivat pitkiä kuin nälkävuodet ja akuutitkaan tapaukset eivät välttämättä ohittaneet jonoja?

Eikös kaupungilla ole kuitenkin aina reservissä tyhjiä asuntoja esim vesivahinkojen varalta tai muun äkillisen asunnontarpeen vuoksi? Eli asuntoja on aina vapaana, mutta niitä ei annetakaan ihan kenelle vaan.

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.