This is Mika

13.10.2009 05:37 1min luku 7

Aamu viiden ajatuksia

Elämässä tapahtuu joskus tahtomattaankin muutoksia. Mukavat muutokset ovat tervetulleita, mutta joskus aina silloin tällöin tulee myös muutoksia, joihin ei voi vaikuttaa. Jos nämä ovat epämiellyttäviä asioita, niihin tottuminen vie aikansa. On ihmissuhdeongelmia, taloudellisia ongelmia, työpaikkaongelmia, yms.

Sitä saattaa kulkea kuin sumussa ensimmäiset päivät eikä ymmärrä mitään. Välillä on niin tyhmä olo. Miksei vain voisi osata kaiken elämässä? Tietenkään kukaan ei ole seppä syntyessään ja kaikenlaiset vieraat asiat tuottavat uudenlaista päänvaivaa. Stressiltäkään ei voi välttyä. Stressatessaan ihminen kokee jo sitten vaikka mitä. Toisilta menee ruokahalu, toiset eivät nuku, toiset taas nukkuu liikaakin. Voi kunpa osaisin olla kuin lehmä laitumella, enkä huolehtisi päivää pidemmälle. On niitäkin, jotka eivät vain osaa stressata mistään. Kahdehdin sellaisia ihmisiä.

Se mikä ei tapa, vahvistaa. Onko näin? Uskon, että todella vahvoilla ihmisillä asiat voivat ollakin näin, mutta muille jäävät ainakin arvet muistoksi.

Huolien ja muutosten keskellä ihmisillä on kuitenkin, ainakin useimmilla, läheisiä ympärillä, jotka tukee ja auttaa. Se on hyvä asia. Asioihin tottuu ja mukautuu ja ystävät auttavat siinä mukana.

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.