This is Mika

04.12.2017 13:41 2min luku 0

Liikennekäyttäytyminen parkkeeratessa

Moi!

Eilen eli sunnuntaina tsekattiin Tennarissa vielä uusin Thor – Ragnarök. Ennen leffaa kiskaistiin sushit Konnichiwassa ja näin saatiin päivä nappiin. Ytimessä on vaan niin julmetun tuskaista etsiä autolle paikkaa.

Hyvän maun säännöt liikenteessä

Pyörittiin kuin puolukat ämpärissä kampin huudeilla ennen kuin bongattiin paikka ja siinäkin meinas käydä klassiset. Laitat vilkun päälle, ajat paikan edessä seisovan auton viereen ja olet tekemässä taskuparkkia, niin takana oleva auto kurvaa poikittain tyhjälle paikalle. Onneksi tämä kaveri tajusi lähteä siitä, silä mielestäni hyvin epäkohteliasta moinen. Kaikki varmasti näkee vilkun ja peruutusvalot, niin tyhmänkin pitäisi ymmärtää siinä olevan taskuparkkeeraus meneillään.

Muistan aikanaan itämerenkadulla Meijerille mennessäni tapahtuneen just tuolla tavalla.  Oli talvi ja lunta ihan joka paikassa. Autopaikat olivat siis kiven takana, tässä tapauksessa lumen alla. Pyörin siinä hetken ja löysin paikan. Takana oleva äijän perkele kuitenkin varasti sen minulta ajamalla poikittan paikalle niin, että keula oli  jalkakäytävällä ja perä siinä autopaikalla. Mulla oli vilkut ja pakit päällä ja olin nätisti ryhmittynyt edellä olevan auton viereen, kun taustapeilistä näin paikan jo menneen.

Nousin autosta ulos ja kävin jututtamassa miestä. Saatiin lopulta yhteisymmärrys aikaan, onneksi. Onhan moinen aika röyhkeää, jos näkee ilmiselvästi, että edelläajava on jo menossa paikalle. Autoissa kun istutaan, niin siellä on vähän hankala kommunikoida toisten autoilijoiden kanssa, mutta onneksi kasvotusten usein löydetään yhteishenki aika nopeasti ja kaikki ollaan tyytyväisiä. 🙂 Kyllä liikenteessäkin olisi suotavaa liikkua hyvän maun sääntöjen puitteissa.

 

Eniweis, Ragnarök oli mainio leffa ja täynnä huumoria. Suosittelen kyllä kaikille Marvel faneille. Ihan sika hauska leffa. Seuraavaksi Thor nähdäänkin Infinity Warseissa. Sitä leffaa odotan kyllä todella paljon.


HUOM!

Tukulla on mainioita joululahjaideoita ja tarjouksia ihan lahjaksi itsellekin. 🙂

  • Herkulliset Milky protskupatukat puoleen hintaan!
  • Olimpin BCAA 20:1:1 2 yhden hinnalla
  • MuscleTechin Aminobuild next gen-40%
  • Beurerin henkilövaaka -30%
  • Monsterin kuulokkeet puoleen hintaan!!
  • ja paljon muuta kivaa!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tarjouksiin käsiksi. Samalla myös tuet urheilijaa, kiitoksii kauhiasti! 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.