This is Mika

19.12.2017 13:57 2min luku 8

Uusi sarja "Go Nyyssis!" alkaa!

Moikka!

Aina pitää miettiä asioita eri tavalla ja yrittää kehitellä jotain uutta. Homman pitää olla kivaa ja mielellään informatiivista myös. Pitkään olen pohtinut, mitä sitä voisi tehdä ja tuottaa jotain materiaalia, kun yksin pääasiallisesti treenaan Kuvaaminen on hankalaa, kun samalla pitäisi pystyä painamaan kovaa jumppaa läpi.

Olen pitkään katsellut siistejä downhill pyöräilijöiden ja surffareiden vieoita, joissa näillä tyypeillä on GoPro-kamera kiinnitetty kypärään ja meno on sairaan mageen näköistä. Mietin, että miten itse voisin hyödyntää saman tavan kuvata omia treenejäni ja muita juttuja. Kypärää päähäni en kyllä laita, kun menen salille, joten jokin muu vaihtoehto oli  keksittävä.

Kaivelin netistä kaiken maailman vaihtoehtoja kameran kiinnitystä varten. Lopulta löysin GoPro-lisävarusteista kiinnitysklipsin ja siitä idea syntyi. Mitä jos kuvaisin omia treenejäni ja menoa GoPro -kameralla, kamera lippikseen kiinnitettynä? Hommaa pyörittelin jonkin aikaa ja mietin, että miten käytännössä siitä saisi mageen kokonaisuuden. Noh, tässä on lopputulos! 🙂

Go Nyyssis! -nimi tulee GoPro -kamerasta ja kun en ole ammattilainen, niin jätin sen Pro-liitteen sarjan nimestä pois. 😀 LOL!!

Mitä näissä jaksoissa sitten tulee olemaan? No taivas on rajana lähinnä, kun GoPro-kameralla kuvailee. Mitä tahansa sitä nyt keksii, sitä varmaan kuvaillaan. Jaksoissa pyrin joko selostamaan jälkikäteen mitä niissä tapahtuu ja annan tietysti samalla kaikenlaista informaatiota. Toisinaan saattaa GoPro kuvata ja nauhoittaa ääntä, jolloin jälkiäänityksiä ei tule. Mitä teenkin, minne menenkin, Mikan elämää saa seurata Go Nyyssis! -sarjassa. Treenaaminen tottakai on iso osa, joten sieltä tulee paljon materiaalia, mutta ovet ovat avoinna kaikelle.

Tässä ensimmäisessä jaksossa ollaan aamutuimaan salilla treenaamassa rintaa ja ojentajia. Homma on itselleni melkoisen uutta, joten kaikki tekeminen opitaan tässä puhtaasti vain tekemällä  ja menemällä rohkeasti sinne minne NO MAN HAS GONE BEFORE!! 😀 BOOM!

Go Nyyssis! E01 -Rinta ja ojentajat


Muista, tänään vika mahdollisuus saada -25% alennusta kaikista Disturbin tuotteista. Klikkaa kuvaa alla.


Goodlife- ja Best bar -patukat puoleen hintaan! Ole nopea, parhaat maut viedään käsistä!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjouksiin käsiksi!!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.