This is Mika

17.07.2012 09:58 2min luku 25

Project 89 - File 02 (mukana Q&A-jakso)

MOi

Projekti 89 kysy ja vastaa osio on nyt julki. Sieltä varmasti irtoaa jokunen vastaus pitkään vaivanneisiin kysymyksiin. Tuli muutama oikeastikin sellainen kysymys, että piti lähteä miettimään. Q&A -osio on suhteellisen pitkä pätkä, koska käymme läpi melkeinpä kaikki kysymykset, mitä oli tullut tuohon ensimmäiseen file 01-jaksoon youtubessa.

Tässä Q&A:

Ja tässä osa 2 Project 89:stä:

Safka on ehkä tärkeimmässä osassa dieetillä aerobisten ohella. Kroppa tarvitsee rääkkäystä ja se kyllä myös valittaa jos se ei saa herkkuja ja niitä ruokia jotka ovat dieetin kannalta sopimattomia. Tottumiskysymyshän se on kaiken kaikiaan. Illalla on kiva napostella telkarin ääressä jotain, sipsejä, suklaata, jäätelöä yms. Kun lopulta pääsee yli tuon tottumisvaiheen ja kykenee päättäväisesti ottamaan itsestään niskasta kiinni niin silloin alkaa kehittyminen ja rasvanpoltto.

Ei ruuan tarvitse olla pahanmakuista vaikka ollaankin dieetillä. Tänäänkin teen lampaan jauhelihasta lihapullia ja maustan ne sahramilla. Herkullinen salaatti siihen kylkeen ja lusikallinen tzaziki-kastiketta kruunaa kaiken ja on terveellistä! Treenit taas kahdesti päivässä. Nyt juuri pian lähdössä tekemään olkapäitä ja illalla tokat jalkatreenit takareiskapainotteisesti. Jokaisen treenin päälle 30 minuuttia crossaria.

Alaselkä huutaa hoosiannaa. Se on jostain syystä kiukustunut mun treenaamistahtiin. Rullaan nyt treenien jälkeen säännöllisesti selkää ja reisiä putken kanssa. Avaahan tuo selvästikin reisiä ja löystää lihaskalvoja, kunhan vaan kestää kivun. Haba on omituinen ja kipeä. Repeämä ei kaiketi ollut massiivinen, koska eilen varovasti kokeilin haukkaa koneessa eikä se suuttunut yhtään siitä. Peukut pystyyn että paranee kunnolla ja nopeasti!

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.