This is Mika

26.12.2011 05:04 2min luku 10

Old School hauiskääntö Arm Blasterilla, muistaako kukaan tätä?

Moi ja huomenta!

Taas kello kolme ja duuniin. Ihan sama mikä päivä, pyhä tai arki, meikä on kohta kaahailemassa tuolla tyhjillä kaduilla renkaat ulvoen.

Eilen käsitreeniä. Kunnon pumpit ja tiukat setit, mut ei mennä nyt niihin. Esitellään mieluummin hyvä liike tuosta setistä. Eli tottakai vanha kunnon tuettu habakääntö seisten.

Old school tuettu hauiskääntö seisten on ehkä parasta tehdä mutkatangolla, koska ranteet saavat siinä ergonomisemman asennon. Liike on erittäin tehokas, koska tuo tuki, arm blaster,  joka laitetaan kaulaan roikkumaan eliminoi olkavarsien liikkumisen. Samalla, kun olkavarret eliminoidaan, saadaan kaksipäinen hauislihas eristettyä olkavarresta tehokkaasti. Liike muistuttaa tietysti scottipenkissä tehtyä liikettä, mutta tuntuma on aivan erilainen. Liikettä on itseasiassa helvetin mukava tehdä ja kädet, ainakin kevyemmissä painoissa, melkeinpä tekee liikettä kuin itsestään. Todella tehokas liike ja tuo erilaisuutta treeniin.

Mitä tulee sitten lihaksen muotoon ja näyttävyyteen?

Myös lihaksen kiinnityskohdat usein sanelee kuinka näyttävän näköisiksi kädet kasvavat. Esim CBB-kisaaja Tuomas Kurosella on käsien lihaksisto kiinnittynyt sellaisella tavalla, että kädet ovat järkyttävän tyylikkäät, isot ja näyttävän näköiset!! Pitkät hauikset ja roikkuvat ojentajat saavat kädet näyttämään huomattavasti isommilta, vaikka käsi olisikin saman paksuinen kuin lyhyemmillä kiinnityksillä oleva käsi.

Kuronen:

***

Aamupaino 81,7kg(woot?) just kävin puntarilla. Vatsassa juoksee letkut ja yleisestikin koko kroppa on tiukistunut huomattavasti! Painoa ei näköjään kannata tuijottaa enää ja spekulaatiot alle 70kg sarjasta voi ehkä jo heittää menemän. Lihasmassaa(puhdasta) on tainnut tulla sitten viime kisojen (2007) hieman lisää, koska alle 10% rasvoilla paino keikkuu selvästi yli 80 kilon. Tosin en kyllä ole vielä aloittanut edes tarkkaa ruokavaliota, mutta saanen epäillä, että tuskin tässä rungossa enää yli 11 kiloa rasvaa ole? Tai no, voi sitä varmaankin olla? Mene ja tiedä. Lihasta en kuitenkaan suostu polttamaan vain sen takia, että repisin itseni alle seiskakymppiin. Olenhan kisannut kansainvälisessä Oslo GP:ssä alle 80 kilon sarjassa jo vuonna 2007 pesten jokaikisen kilpailijan (15 kilpailijaa) siinä painoluokassa. Oma paino oli silloin VAIN 71kiloa!!

Tässä meikäläisen tyylinäyte Old School hauiskäännöstä arm blasterilla!

Arm Blasteria voi tytötkin käyttää:

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.