This is Mika

24.07.2017 18:41 1min luku 0

Disturb.fi T-paidat -25% - Enää tämän päivän voimassa!

Boom!

Hyvät kansalaiset ja muotitietoiset ihmiset! Disturbin kanssa meillä on erinomaisen upea yhteistyö ollut käynnissä jo kohta vuoden päivät. Aina silloin tällöin olen onnistunut järkkäämään teille pieniä herkkudiilejä vaatteiden osalta. Viime maanantaina starttasi tuo otsikossakin mainittu T-paita kamppis, jonka saa hyödynnettyä kirjoittamalla kassalla koodin NYYSSIS.

Tarjous vetelee viimeisiään, mutta se ei tarkoita, ettetkö sinä ehtisi vielä hyödyntämään tuota tarjousta. Tämän päivän nimittäin ehtii vielä tilata paitoja tarjoushintaan. Killer-diili siis voimassa puoleen yöhön asti. Klikkaa kuvaa alla ja käy valkkaamassa itsellesi päheet t-paidat, BOOM!! Disturbilta löytyy vaikka mitä siistiä paitaa.

***

Olipa tänään hauskaa pelata tuota erikoisen psykedeelistä Samorost 3:sta.

Tsekkaa video:

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Mun kanavalle Twitchiin saa siis tulla messiin ja laittakaa kanava seurantaan. Myös tilatakin saa tuon kanavan ja samalla tukea tuota menoa ja meininkiä. Erittäin hauskaahan tuo livepelaaminen on. Yllättävän kivaa on katsella, kun muut pelaa. Itsekin olen eri kanaville mennyt tsiigailemaan pelaamisia ja siihen tavallaan jää koukkuun. Myös ihan perus chat IRL:iä on kanavallani, jossa jubaillaan ja vastaillaan kysymyksiin.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.