This is Mika

19.08.2010 21:23 2min luku 2

Pikku päivitys reeneistä yms

Hellou.

Ja kuten edellisessä blogipäivityksessä mainitsinkin, vuorossa oli tänään rinta ja kädet.

Otin vinopenaa piiitkästä aikaa ja päälle vipuvarsivinopenkkikonetta. Vinopenkissä kovimmat sarjat olivat 8*120kg ja 3*130kg. En ryhtynyt ottamaan isommilla painoilla, koska olen smithvinopenkissä kerran reväyttänyt rintalihakseni. eli tissit ei kauheasti tykkää vinopenkistä. Kuitenkin hyvin nousi ja ihan hyvä maku jäi liikkeestä.

Ojentajille ranskalaistapunnerrusta ja pushdownia päälle. Haboille sitten ihan perinteistä seisten käsipainoilla sekä toiseksi liikkeeksi ristikkäistaljassa hauiskääntöä mutkatangolla. Kiva jumppa ja hyvän pumpin sain läpi koko kropan.

Käväisin salin vaa’alla ja se näytti surkeat 83,3 kiloa. Näköjään paino pudonnut lomilla ollessa? Näinhän siinä usein käy, läskistyy ja menettää lihasmassaa. Onneksi on kuitenkin syksy tulossa ja salikausi alkamassa hyvinkin monella kesälomien jälkeen. Nyt kannattaa myös hankkia hyvät proteiinit ja tehonlisääjät Fitnesstukulta, bannerin kautta ineen ja ostamaan lihaksentekoaineita (eli proteiinia ja hiilihydraattia)!

Fitnesstukulle on tullut Tapoutin vaatteita. Ne kantsii tsekata läpi, sillä sieltä voi löytää tyylikkään paidan tms. itselleen.

Käytän usein fitnesstukun smartshakeria, koska se menee tarvittaessa erittäin pieneen tilaa, eli mahtuu reppuun/ pieneen laukkuun mainiosti. Tässä kuva kuinka pieni se on meikäläisenkin pienessä kädessä.

minishaker

Smartshake on paljon muutakin kuin pelkkä shakeri, sillä sitä voi muuntaa vaikka mihin tarkoitukseen. Käy tutustumassa F-tukun sivuilta enemmän ja hanki omasi, suosittelen!

9955-04_1

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.