This is Mika

08.12.2020 16:20 2min luku 0

TOIMITUSJOHTAJAN HULLU AJATUS KÄYNNISTI TAPAHTUMASARJAN!

Moikka kaikille!

Nyt on pakko sanoa, että en olisi itse ihan uskonut, mutta pakko se on uskoa. Nimittäin kaikki alkoi viime kuussa, kun sain Suomen suurimman laskutuspalvelu-yrityksen UKKO.fi:n toimitusjohtajalta viestin, jossa hän kysyi, haluisinko lähteä mukaan hänen pikku projektiin, jossa tarkoitus oli pistää mies elämänsä kuntoon. Kyseessä oli Ukko Kumpulainen, joka on omaa nimeään kantavan yrityksen perustaja ja keulahahmo.

***

***

Luin viestin pari kertaa uudestaan, enkä ollut ihan uskoa, että kyseessä oli juurikin saman yrityksen toimitusjohtaja, jonka palveluita itsekin käytän päivittäin. Vastasin Ukolle, että tottakai lähden hommaan mukaan, koska koen tällaisen jopa imartelevaksi, jos minä olin se ensimmäinen henkilö, joka hänelle tuli mieleen.

Hetken mielijohteesta lähetetty viesti käynnisti lopulta tapahtumasarjan ja tässä kohtaa ei muuten enää voida pakittaa projektista pois, vaikka mieli tekisi. Ukko myönsi, että viestin lähetettyään, oli hän hiljaa toivonut, ettei minulla olisi aikaa hänelle, mutta toisin kävi! 😀 LOL!!

Lihakset joutuivat heti kunnon rääkkiin, kun laitoin toimitusjohtajan koville treeneissä.

Idea synnytti videosarjan

Viikko tuosta viestittelystä kävin UKKO.fi:n pääkonttorilla Ukon luona palaverissa, jossa sovittiin mitä tehdään ja suunniteltiin dieettiä pääpiirteittäin. Samalla sain idean, että mitäpä jos koko hommasta tehtäisiin videosarja, joka seuraisi Ukon matkaa läpi dieetin ja taltioitaisiin matkan varrella kohdattavat koettelemukset niin hyvässä kuin huonossakin.

Myönnättäköön, että jonkin verran sain suostutella Ukkoa, ennen kuin hän päätti lähteä messiin. Voin kyllä kuvitella, että moinen nostaa suorituspaineita melkoisesti. Kaikkea hullua sitä pitääkin tehdä! 😀 Mutta tässä sitä nyt ollaan. Homma starttasi nyt ekalla videolla, jossa esitellään Ukko Kumpulainen, käydään treenaamassa selkä, habat ja vatsat sekä kurkataan UKKO.fi:n toimistolle, missä Ukko työskentelee ja lounastelee eväitään treenien jälkeen.

Tässä ensimmäinen episodi projektista ”Toimitusjohtaja kuntoon”, olkaa hyvä!

Toimitusjohtaja kuntoon -projekti toteutetaan yhteistyössä UKKO.fi:n kanssa!Laitetaanko sinullekin treenit kondikseen ja lihakset kasvuun?

Nyyssiksen tehokkaat ja taatusti toimivat treeniohjelmapaketit saat helposti suoraan sähköpostiisi. Lasku lähetetään luotettavasti aina UKKO.fi -laskutuspalvelun kautta. Tutustu paketteihin lisää klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.