This is Mika

12.08.2007 11:07 2min luku 0

Massimiliano Frezzato

Dessin01.jpgOlen aina ollut haltioissani hienoista sarjakuvista ja mukaansatempaavista tarinoista. Massimiliano Frezzato on yksi parhaimmista ja The Keeper of the Maser-sarja on imiömäisen hieno!! Osia taitaa olla jo seisemän ja ne kaikki ovat siis jatkumoa toisilleen. Tarina on huikaiseva, mutta en nyt ryhdy sitä kertomaan, tässä review in english.

Kirjoitan tästä siksi, koska tässä olisi todella ainesta oikeaan elokuvaan. Kaikki hulkit ja daredevilit olisi pelkkää huuhaata tämän rinnalla. Italialainen sarjakuvapiirtäjä Frezzato on saanut näille sivuille loihdittua aivan uskomattoman kauniita kuvia ja hahmoja. Tämän päivän tietokone tekniikalla pystyttäisiin aivan helposti luomaan CGI maisemia ja härveleitä elokuvaan, jos sellaista ikinä tehtäisiinkään.

ErhaFilm.jpg

Sarjakuvista tehdyt elokuvat ovat arkipäivää Hollywoodissa. Batmanit, X-menit, Fantastic Four:sit ja Hellboyt ovat kaikki alun perin sarjakuvia ja vasta lehtien suosion jälkeen ”käännetty” valkokankaalle. Toiset laadukkaasti ja toiset ei niin laadukkaasti!

Keeper of the Maser-sarja on niin loistelias ja mielenkiintoinen jo pelkästään juonena, että siitä saataisiin jotain erilaista kuin mitä olemme nähneet. Toivon oikein tosissani, että joku lahjakas ohjaaja innostuisi tästäkin sarjakuvasta.

frezzato.jpgfrezzato-Maser.jpg

Tämä tässä tällä kertaa, loma jatkuu vielä viikon, joten varmasti kirjoittelen tässä pian lisää….Who knows?

Treenaillaan kunhan lomilta ehdimme…–>IMG_4953-10.jpg

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.