This is Mika

11.01.2018 18:06 2min luku 0

Huomenna starttaa Nyyssis Puhuu!! - Aamushow

Moikka!

Jälleen uutta ideaa kehiin. Huomenna starttailen uutta sarjaa, joka on konseptiltaan simppeliäkin simppelimpi, mutta varmasti ihan hauska. Nimittäin hyödynnän Twitch tiliäni ja juonnan Nyyssis Puhuu!! -aamushown sitä käsin, jonka jälkeen lataan sen kaikkien nähtäväksi YouTubeen.

Mutustelen siis aamiaista siinä samalla ja höpisen treenaamiseen, ravitsemukseen yms liittyvää asiaa. Twitchissä kun ollaan, niin tottakai pidetään homma myös interaktiivisena, joka käytännössä tarkoittaa, että vastaillaan myös kyssäreihin siinä samalla.

Tosiaan, latailen jokaisen tulevan jakson myös YouTubeen, elikkä et tule missaamaan mitään, vaikket pääsisikään näkemään aamushowta livenä.

Nyyssiksen Twitch-kanava löytyy TÄÄLTÄ!

Nyyssis Puhuu!! on ”A Mika Nyyssölä Series” -teemaan kuuluva sarja, kuten Go Nyyssis! -sarja, mutta omilla episodeillaan. Mukaan on tulossa vielä Nyyssis Pelaa!! -sarja, jossa sitten keskitytään pelaamiseen ja muuhun häröilyyn pelaamisen ohella. Katsotaan miten aikaa riittää näihin kaikkiin, mutta tärkeintä on, että tässä pyritään luomaan paljon uutta sisältöä vähän itse kullekin kohdeyleisölle. Tekeminen ja pöhinä on tärkeintä ja se, että se on sitä mitä itse tykkään tehdä.

Elikkä olkaahan huomenna tarkkana. Ensimmäinen jakso siis tarkoitus ajaa ulos pian ja tiedossa paljon informaatiota, uutisia omista tekemisistäni, treeniajatuksia, ravitsemuksesta tietoa ja neuvoja. Ylipäätään siis paljon porinaa kaikesta ajankohtaisesta sekä tietysti randomisti aiheita mikä meikäläisen mieltä kulloinkin kutkuttaa. Jos on omia kysymyksiä sekä omaa mieltä vaivaavia aiheita, niin saa tottakai tulla niitä kysäsemään lähetyksessä. Jaksot siis tulee ulos myös YouTubesta omalta kanavaltani, eli sitä sitten seuraamaan, jos ajankohta livelähetyksen seuraamiseen ei ole sopiva. Jaksojen pituudet vaihtelevat noin tunnista pariin tuntiin.

BOOM!!


Whey-80 vain 9,90€/kilo

Vielä on huippudiili voimassa tukulla. Whey-80 on superhyperhalvalla! 9,90€/kilo!! KÄY OSTAMASSA, VIELÄ EHTII!!

Klikkaa kuvaa alla!!

Ja näitä makean nälkää taittamaan! Marssia ja Snickersiä halvalla!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.