This is Mika

09.05.2013 16:36 2min luku 47

Mitä se Mika teki..?

Ja treenit ohi. Tsädäm!

Täysillä painettiin. Vähän muutettiin suunnitelmia ja keskityttiin enemmän vastaotepenkkiin. Tiukat setit tuli ja uusia enkkojakin tuli uusilla malmeilla. Rankka liike ja ottaa ainakin allekirjoittaneella juuri sinne minne pitääkin.

[Edit. vastaotepenkki tehtiin vielä jalat ilmassa]

Setit vastaotepenkissä:

  • 20x60kg
  • 15x80kg
  • 15x90kg
  • 10x110kg
  • 9x120kg
  • 6x130kg
  • 4x140kg

Jep, 140 kilolla tosiaan tiukka nelonen vastaotteella. Dipit jäi tekemättä, mutta teinkin sitten pusdownin ihan failureen. Otin jossain välissä hauiskäännön kässäreillä siihen sekaan mukaan ja siitä tulikin kiva siirtymä hauiksiin. Scotissa sitten setit isommalla malmilla. Lopuksi galseerasin habat kahdella hauiskoneella superina 15+15.

Painoa 87 kiloa juuri nyt ja letkut kiertää kyljissä. Rasvaa on ehkä noin 10% joten tuntuisi, että olisi toi liha tarttunut? Olen tosin vähän skeptinen kaiken kehityksen suhteen. EI sitä vittu voi mulle tulla enää tällä iällä. Jaa mikä ikä? No Mikehän aina sanoo olevansa 29 ja se on mua 2 vuotta vanhempi, joten sillä logiikalla mä oon 27. 😀 Haha haa! 😀 Tosin henkinen ikä on 13 ja fyysinen ikä siinä 25 vuotiaan Stallonen Syltyn paikkeilla… ??? WTF? Repikäähän tästä nyt sitten otsikoita. Ne jotka taas veti herneet nieluun ja itkee suomi24:ssa ja muilla boardeilla, kuinka vitun idiootti se Nyyssölä on, ku vakavissaan heittää tollaista settiä. Mulla on teille yks kuva, joka kertoo enemmän kuin 1000 sanaa:

mika_vain_nauroi

Viikonloppuna reissu Stokikseen. Pitää lähtee välillä chillailee ku tota duunii tulee puskettuu välillä vähän liikaakin. 😀 Noh, buffaa vaan ääntä kohti ja nestetasapaino kuntoon!

Cee jyy leitör!

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.