This is Mika

10.10.2016 15:46 6min luku 18

NFE 2016 Bodauksen SM-kisojen pika-analyysi ja Super Octane -diili!

Heippa hei!

Nyt on sitten kisat käyty! Messutapahtuma oli jälleen kerran upea. Paljon ihania ihmisiä tuli tavattua ja napsittua yhteiskuvia. Ehdittiin muutamien kanssa hetken turistakin ja hauskaa oli kaikin puolin. Vaikka kovin energiaa vievää tuo homma aina on, tykkään siitä valtavasti, kun saan moikata ja nähdä faneja ja teitä tyyppejä, jotka seuraatte mua somessa ja täällä blogissa.

”The Mountain” oli erittäin mukava tyyppi, jonka sain tavata. Hafthor (Hafþór) Björnsson oli Fitnesstukun osastolla lauantaina. Juteltiin miehen omista skaboista, hehkutin Game of Thronesia sille ja utelin juonenkäänteitä. Tiedän nyt esim jotain mitä ei kukaan teistä tiedä. 😉 Hihii! Erittäin rento ja jalat maassa oleva herrasmies.

205cm ja 180kg on melkoinen näky!

mountain-and-me

Team Fitnesstukku aina yhtä vakavana! ✌️? #fitnesstukku #nordicfitnessexpo #nfe2016 #teamfitnesstukku

A photo posted by Fitnesstukku.fi (@fitnesstukku) on

Veli teki sen, SM-kultaa baby!! ???? @jukkanyyssola @nyyssis #nordicfitnessexpo #nfe2016 #boom

A photo posted by Fitnesstukku.fi (@fitnesstukku) on

Sitten pika-analyysi Sm-kehokisoista joka käytiin lauantaina.

Kehonrakennus SM, -80kg
1. Jukka Nyyssölä, Team Mayor’s, Helsinki
2. Pekka Kotipohja, Team Bodybuilding Alliance, Ylämylly
3. Toni Perkkiö, Team Power Fit, Vantaa
4. Janne Utrila, Team FitFarm, Helsinki
5. Junnu Eskelinen, Team Power Corp, Kemi
6. Mikko Leinonen , Team Jiipee, Rovaniemi

nfe2016-1862

Alle kasissa Jukka dominoi. Selkeästi isoin, viimeistellyin ja kovin paketti kaikin puolin. Täysin tuomariäänin debyyttikisassaan Jukka ansaitusti otti kultaa. Onneksi olkoon.

Pekka Kotipohja paransi kuntoaan huimasti Jyväskylästä ja nappasi loistavasti hopeamitalin. Pekka on hyvä poseeraamaan ja osaa tuoda omia vahvuuksiaan hyvin esille. Loistavaa. Seuraavat sijat olivat kovin tasaisia.

Kehonrakennus SM, -90kg
1. Jari Leskinen, Team Victory, Espoo
2. Eero Hakala, Team Solana, Vaajakoski
3. Matias Niemi, Team Sportlife, Tampere
4. Johannes Loima, Team Trec Nutrition, Lahti
5. Heikki Maijala, Team Warzone, Lappeenranta
6. Tuomo Korhonen, Team Power Fit, Vantaa

nfe2016-1882

Alle 90kg sarjassa Leskisen Jari vei myös lähes näytöstyyliin kullan. Mies on aina rapea ja offillakin erittäin kovassa kunnossa. Tästä voisikin moni ottaa mallia, ei tarvitse päästää itseään sikabulkkikuntoon, sillä kisakireyteen pääseminen on monasti siitä kiinni mikä on lähtökunto. Jari oli saanut kivasti käsiin lisää massaa. Jalat yhä on kovasti edellä, mutta rako alkaa umpeutua. Selkään nyt paljon priorisaatiota, niin saadaan tulevaisuuden kisoihin hyvä ja tasapainoinen paketti.

Eero Hakala tuli kakkoseksi ja vei kireydellään Matias Niemeltä hopean. Matias taasen tuli erittäin positiivisesti esiin upealla lavaesiintymisellään. Komeeta ja tyylikästä poseerausta, nyanssit kohdillaan vaparissa ja muutenkin joka välissä mien oli pullistelemassa. Tämä on hienoa showta ja sillä saadaan katseet vangittua itseensä.

Loput kisaajat olivat melko tasaisia

Kehonrakennus SM, +90kg
1. Antti Halmo, Team Bodybuilding Alliance, Turku
2. Peter Wilenius, Manse Body Club, Helsinki
3. Kille Kujala, Team FitFarm, Tampere
4. Sami Jaukkuri, Team Jiipee, Rovaniemi
5. Mikko Ovaskainen, Team Bodybuilding Alliance, Joensuu
6. Arto Vainio, Team FitFarm, Helsinki

nfe2016-1904

Raskas sarja oli yksi odotetuimmista sarjoista. Siinä kisasi niin monta entistä Suomenmestaria ja kansainvälisillä lavoilla keikkunutta äijää, että oli upeaa saada nämä miehet vihdoin rinnakkain vertailuun. Kovin tasaista oli ja pisteet hajautuivat varmasti melkoisen tasaisesti.

Jokaisella meistä on omat suosikkimme ja joskus saatamme katsoa näitä kisoja fanilasit päässä. Itse myönnän katsovani aika-ajoin juuri näin kisoja. Se ei tietenkään tarkoita, että olisin mitenkään oikeassa. En ole tuomari, enkä halua olla. Mulla on oma makuni miltä minun mielestäni esteettinen kehonrakentaja näyttää.

Voiton vei Antti Halmo ja varmasti ansaitusti. Itse en olisi millään pystynyt täysin erottelemaan, kumpi on kovempi, Antti vai Peter Wilenius. Molemmilla on melkoisen paljon samaa fysiikoissaan. Ehkä sitten poseeraus ja vapari oli se ratkaiseva tekijä, joka vei Antin ykköseksi?

Kakkos sija tosiaan Peterille, joka oli jälleen tasaisen laadukas, kuten olemme tottuneet miestä näkemään. Peterin signature-poset ovat jäätävän kovia. Etureidet lohkeaa sairaan kauniisti ja kova hartialinja paksulla selällä on vakuuttava.

Kolmas sija meni Killelle. Kille oli viikko takaperin ja pari viikkoa sitten Arnoldissa huomattavasi terävämpi. Pientä vetisyyttä olin näkevinäni ihon alla, joka saattoi viedä kovimman terävyyden lihaksista pois. Veikö tämä pieni kaunesvirhe viimeistelyissä mahdollisen kullan, mene ja tiedä? Kille on tasaisen kova fysiikaltaan. Ei suoranaisia heikkouksia. Ehkä hieman selkäosasto saisi miehellä olla leveämpi ja kovempi. Myös pientä epäbalanssia tuplat takaa poseissa oli havaittavissa ja se on kieltämättä oudon näköistä. Leveä selkä taas on loistavan hyvä, mutta tuplissa takaa oikea latsi ja oikea puoli kokonaisuudessaan kiinnityskohtien vuoksi luo illuusion, että paketti kohoaa ylemmäs kuin vasen. Latsien alakiinnityskohdat ikäänkuin puuttuvat, jos vertaa vaikka Mikkoon ja Peteriin.

Kille, Mikko, Peter:

nfe2016-1368

Antti, Jaukkuri, Kille:

nfe2016-1370

Sami Jaukkuri otti neljännen sijan. Mies oli todella kireä ja paksu yläkerrasta. Todella hurjan määrän on äijä saanut lihaa pakattua lisää runkoonsa. Mahtavan kokoiset raamit. Itse en kuitenkaan pidä esteettisenä keskivartalon mallia. Siinä on liikaa paksuutta ja epäilen, ettei napatyrä yhtään vie ainakaan huomiota toisaalle. Keskivartalo sai melkoisen kovat jalat näyttämään jopa hoikilta etuposeissa?!

Napa kondikseen, korsetti tiukemmaksi ja mies tulee olemaan jäätävän kova. Myös hieman vielä paksuutta lisää koipiin niin uskoisin Jaukkurin olevan tulevaisuudessa kova luu!

Artturin osalta tässä vaiheessa on pakko mainita, että olisin oman makuni vuoksi nostanut miehen pelkästään noiden massojen vuoksi finaaliin. Vaikka Artturi olikin asteen liian sileä, tuollaista lihasmassaa ei yksinkertaisesti voi ohittaa helpolla. Ymmärrän kyllä syyt, miksi Artturi ei sinne sakkiin yltänyt. Kireys on niin kaikki kaikessa, mutta kun Artturilla on estetiikkakin niin kauniisti tallella, että silloin ei mielestäni änkyräkireä, mutta esteettisesti heikompilaatuinen fysiikka saisi mennä ohi. Tämä siis minun mielipiteeni.

Artturilla on sellaiset massat, että moista ei ole nähty sitten Savolaisen Markon.

Jaukkuri vasen laita ja Artturi oikeassa laidassa.

nfe2016-1334

Mikko Ovaskainen eli Mr. O sai tyytyä viidenteen sijaan. Sinänsä harmi ja itse taasen olisin Mikon nostanut ylemmäs. Monen mielestä Mikolla on ”heikot” jalat, mutta itse näen asian niin, että Mikon yläkerta on vaan niin kova, hartialinjan ja käsien vuoksi, että jalat pituuden takia tuntuu ikäänkuin hoikistuvan, vaikkei ne nyt mitkään laihat rimpulat todellakaan ole. Ehkä malli jaloissa ei ole ihanteellisin, eikä takareisi toistaiseksi roiku kuin Leskisen Jarilla, mutta kyllä siellä pihviä on.

Mikon malli on klassisen kaunis. Leveä hartiasto, kapea lantio ja hoikka vyötärö. Itse arvostan tuota klassista fysiikkaa paljon ja olisin nostanut Mikon sinne kolmoseksi Wileniuksen ja Killen väliin. Mutta siis mulla on fanilasit päässä jälleen. Ei voi mitään.

Kille, Mikko, Peter

nfe2016-1345

Arto Vainio oli finaalissa viimeinen vaikkakin mies oli takuulla kisan kirein. Tässä kohtaa sitten tuomaristo varmasti rokotti fysiikasta pisteitä. Liikaa suonikohjuja ja lihasten epäbalanssia, joten vaikka kireys olikin järjettömän kova, se ei riittänyt tuossa porukassa kuin kuudennelle sijalle tänä vuonna.

Arto oikealla

nfe2016-1336

Että tällaista. Hei ja tähän loppuun pistetään armottoman reilu diili käyntiin!! Octanen saat huippuedullisesti -35% alennuksella. Tämä diili siis jälleen vain teille blogini lukijat.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tarjoukseen käsiksi! BOOM!!

800_mika_octane_hardcore_june16_ftuk

Tarjous voimassa 16/10 23:59 saakka!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.