This is Mika

27.03.2012 11:11 1min luku 7

Olkatreeniä

Tässä osunut parit olkapäätreenit peräkkäin. Ei se mitään. Eka oli hevimpi ja toka volyymilla. Hyvin jakso.

Pystypunnerrusta vapaalla tangolla, seisten ja viparia superina oli pääliikkeenä sunnuntaina. Nousin progressiivisesti semi-isoihin painoihin eli 40kg, 50kg, 60kg, 70kg ja 80kg. Nämä siis tehtiin 15-8 sarjoina. Päälle siihen vipunostoja 10 kilon käsipainoilla 15 toistoa per setti.

Olkapäät olivat aivan tukossa tuon superin jälkeen. Siihen päälle tein pitkästä aikaa koneessa pystypunnerrusta kevyellä painolla ja pitkää sarjaa lyhyellä palautuksella. Tuo meidän salin pystypunnerruskone on aika metka vekotin. Siinä saa vähän hakea kohtaa, mutta kyllä se kuitenkin tuntuu olkapäissä ihan kivasti, kun löytää tuntuman.

Viisi settiä pitkiä sarjoja failureen tehtiin siinä ja lopuksi takaolkapäitä koneessa.

Seuraavana päivänä tehtiin olkapäät ja ojentajat, mutta nyt tiukemmalla volyymilla. Triplasettiä pystysoutuja, pystypunnerrusta tangolla ja vipareita. 15, 15, 15 kaikkia perä jälkeen ja 3 tiukkaa tällaista. Takaolat taas koneessa ja eiku ojentajien kimppuun. Ranskalaista punnerrusta ja käsipainopunnerrusta superina 4 sarjan verran 15 ja 15. Pushdownia loppuun ja kaputt! On olkapäissä sellainen tunne että jotain on tehty.

Intensitetti on mulla aina kova, kun tehdään olkapäitä. Toistomäärät voivat vaihdella, mutta tahti on aina suht tiukka. Olkapäät ovat mulla se lihas että kun se menee treenin aikana tosi tukkoon, niillä ei sitten tehdä sen jälkeen oikeen mitään. Kipu on kauhea ja käsi ei nouse kyllä mihinkään. Palkkari on juotava pillillä. 😀

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.