This is Mika

10.04.2014 18:34 4min luku 31

Ajatusjumi - Aivot sammuivat

Moro!
esipuhe

Just nyt on aivot niin totaalisen tyhjänä, ettei oikein mitään fiksua sanottavaa tunnu sieltä tulevan ulos. Kaikenlaista piti tänäänkin tänne kirjoitella, mutta nyt kun asioita ajattelee, ei millään kykene edes aloittamaan. Writers block vai miten se oli? Se tässä taitaa olla. Ehkäpä mä nyt vaan annan ajatuksen virrata enkä edes yritä rakentaa mitään juttua mistään. Eli tiedossa siis ajatuksen virta -bloggaus missä aiheesta toiseen siirrytään ilman mitään aasinsiltoja eikä jutuissa ole mitään järkeä saati logiikkaa.

No niin. Ja taas aivot polkaisi tyhjää. Ei *ittu. Okei, yritetään. Kuuntelen just nyt Pink Floydia, The Wall -albumia ja mitenkä osuvasti biisin nimi on Empty Spaces, kuten pää tällä hetkellä. Tähän ku sais vielä lasin viiniä ja jotain naposteltavaa niin olis täydellistä. Ehkä sit illalla… Vois melkeinpä avata pullon ja käynnistää GTA Vitosen. Kuinka nastaa se onkaan, kun pistää pelin päälle, hukuttautuu Los Santosin värikkääseen ja äärimmäisen massiiviseen maailmaan, puuhastelee mitä nyt keksiikään tai etenee pääjuonten aallokossa? Pikku suolasta purtavaa käden ulottuvilla ja pullo jotain halpaa ja hyvää punkeroista?
los santos
los santos 2
Uuh, aamuyöstä kömpisi pikku pöhnässä sänkyyn kun olis jälleen aiheuttanut megaluokan takaa-ajon poliisi ja armeija kintereillään. Snaippailla viattomia kadullakävelijöitä ja ajaa järkyttävällä ylinopeudella kaiken mahdollisen yli jalkakäytävillä. On niin mainiota vain sammuttaa koko peli ja todeta, että massamurhaajan elämä ei olis kauheen kivaa, kun sitä poliisihelikopteria ei saa sitten niin millään karistettua kintereiltään. Myös renkaat tyhjäksi puhkottuna on niin maan pirullista ajaa armeijaa pakoon.
Joskus, kun pelin käynnistää pitkän tauon jälkeen, tietysti hyppää autoon ja lähtee liikenteeseen, sitä haluaa ihan namustella aluksi ja ajaa oikein liikennesääntöjen mukaan. Punaisten valojen kohdalla kiltisti pysähtyy ja odottaa että vihreät vaihtuu. Tätä kestää yleensä maksimissaan se pari, kolme minuuttia ja sit lähtee lapasesta. Autolla mennään aina talla pohjassa ja mutkat kuitataan jalkakäytävän kautta. Heh hee, on se niin nastaa…
Sit telkkarista.
Oi voi että, kuinka siistiä se onkaan, kun Game of Thrones on alkanut! Tää ekakin jakso oli niin mainio. Oli heti alussa tissiä ja naisen uumaa, oli uhmakkaita lohikäärmeitä ja tietty Aryan ja ”The Hound”in taivalta seurattiin siinä samalla. OI että kuinka lopun teurastus olikaan niin namia! Tästä kaudesta tulee jälleen upea mutta valitettavan lyhyt, koska kenelle nyt oikeasti riittää, että jokainen kausi typistetään kymmeneen jaksoon?
hound
Ekaa kertaa koskaan aikasemmin sitä jäi kaipaamaan Walking Deadia. Tää viimeisin kausi oli kerta kaikkaan loistava. Kausi alkoi ehkä hieman tylsähkösti mutta paransi loppua kohden ihan kipeen hienosti.  Vika jakso oli kaikin puolin niin loistava, että voi vain arvailla miten seuraava kausi lähtee käyntiin. Siihen tosin menee vielä pitkä aika.
Sit sarjoista vielä. Olen niin totaalisen pettynyt, kun kuulin Varastonmetsästäjät-sarjan olevan näyteltyjä. Se Yuuuuup-mies paljasti jossain haastattelussa kuulemma, että ne tavarat ovat ennalta laitettu sinne ja sit ne muka esittää ylättynyttä vaikka omistavat ne arvoesineet jo etukäteen. Voi mikä harmi. Mä kun olin niin innoissani, kun sitä ihan jännitti, että mitähän sieltä taas löytyy. Se oli kuin olis lapsi jälleen ollut ja avais kindermunaa odottaen sitä mageeta lelua.
Mitä leffapuolelle kuuluu? En ole pitkiin aikoihin seurannut mitään tulevia leffajuttuja. Onko sieltä hollywoodista tulossa nyt mitään varteenotettavaa leffaa? Kesä on vissiin aina hieman tylsää aikaa leffojen ilmestymisajankohtana. Syksy, talvi ja varsinkin joulukuu on niitä aikoja kun kaikki megaluokan leffat tulevat ulos.
Onkohan niitä uusia Star Warseja vielä edes aloitettu kuvailemaan? Mites sen uusimman Terminaattorin kanssa? Höbitin kolmas osa tietty tulee vuoden lopulla ulos, sen tiedän. Mutta onko sieltä nyt tulossa mitään sellaista jota vois alkaa jo bokserit märkänä odottelemaan?
Tekis niin mieli poronkäristystä, perunamuussia ja puolukkasurvosta. Lohikeittoa tein viime viikolla, mutta se kuulemma haisee pahalle. Sitä ei saa tehdä liian usein, kun samassa taloudessa elävät eivät tykkää keiton hajusta. Et höh sentään. Tillilihaa vois jokupäivä tehdä, ai että se on niin hyvää! Lauantaina kisojen jälkeen on ihan pakko päästä nautiskelemaan sushista. Sen jälkeen saattaa olla vielä illan GTA V-sessio tarpeen?
Odotan kesää ehkä enemmän kuin koskaan. Tää odotus on tuskaista. Aurinko näyttää ulkona paistavan ja ilma näyttää lämpimältä. Totuus on kuitenkin karmaiseva, sillä hyytävä tuuli piiskaa naamaa kyllä niin reippaasti, että sitä muistaa hyvin olevansa vielä alkukeväässä. Helteet tänne ja mahdollisimman pian, mulla nimittäin alkaa kohta kesälomat! 😀
Jälkipuhe

Ei näköjään tästäkään bloggaussessiosta ihan maailman paskintakaan tullut, vaikka aivot oli narikassa. Kiitän sinua lukija, joka jaksoit lukea tämänkin aivopierutuksen läpi. Ens kerralla yritän julkaista jotain vähän järkevämpää materiaalia. Kiitos ja anteeksi.

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.