This is Mika

02.10.2009 00:33 1min luku 2

Sarjoja, leffoja, musaa

Heroes-sarja on taas alkanut pyöriä taas jenkkilässä. Sarja on edennyt jo neljänteen kauteensa. Ensimmäinen tuplajakso lupaili hyvää kautta. Sarja on yllättävän hyvin pitänyt otteessaan. Pidän sarjassa ehdottomasti siinä esiintyvistä hyvistä näyttelijöistä ja tietysti sarjan ideasta. Mukaan on saatu joukko uusia pahiksia(?). Yksi heistä on ainakin tuttu sarjasta Prison Break, nimittäin Robert Knepper, joka näytteli hahmoa Theodore ”T_Bag” Bagwellia.

Katsastin tuossa vähän aikaa sitten (vielä kun omistin tv:n) Dreamworksin uusimman animaation Monsters vs Aliens. Leffa kertoo Susan Murphysta (Reese Witherspoon), johon osuu juuri omien häidensä alla meteoriitti. Susan absorboi meteoriitista quantoniumia, joka muuttaa hänet jättimäisesksi naiseksi. Tämän johdosta Susan vangitaan ja hän joutuu salaiseen tukikohtaan jossa hän tapaa muita ”hirviöitä”. Alienit ovat kuitenkin hyökkäämässä maahan ja ainoa toivo ihmiskunnan pelastamiseksi on käyttää näitä poissuljettuja monstereita taistelussa alieneita vastaan.

Leffa on aika ovela juoneltaan, mutta ei mitenkään järjettömän hauska. Nauroin itseasiassa vain parissa kohtaa ääneen. Animaatioiden ystäville leffa on kuitenkin pakkohankinta. Ehdottomasti esim Monsters inc. on parempi leffa, jos näitä monsterielokuvia edes pystyy keskenään vertailemaan.

3/5

Seuraavia leffoja pitäisi katsoa, kunhan se uusi seinänkokoinen töltsä saapuu:

  • Banlieue 13 – Ultimatum
  • Year One
  • Observe and Report
  • Train
  • Last house on the left

Kuuntelussa on Porcupine Treen uusin platta The Incident. Levy on progerokkia, muttei mitenkään hurjan raskasta. Sähkökitarat toki sahaa nätisti, mutta musassa on paljon muitakin elementtejä, akustisia kitaroita, syntsia yms. Tupla CD on muhkea paketti progea, joka aukeaa hitaasti, mutta varmasti progen ystäville.

4/5

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.