This is Mika

18.04.2015 22:39 4min luku 27

William Bonac ja Nyyssis Kultsalla!

Moi!
Aikas moinen päivä takana.
Sain pari viikkoa sitten haasteen. Oltiin BODY-lehden kuvauksissa ja KP:n kanssa jutusteltiin siellä tyypilliseen tapaan kieli poskella kaikesta taivaan ja maan välillä. Jostain kumman syystä meillä repee KP:n kanssa jutut sellaisiin outoihin sfääreihin, että niitä ei ymmärrä muut kuin itse keskustelijat. No enihäy, KP yhdessä hetkessä sitten heittää puoliläpällä, että: lähetkö Mika heittää Posing battlea William Bonacin kanssa? NO minä olin tietty, että totta kai. Mähän en pelkää mitään enkä ketään ja tollaisella hauskalla jutulla on vain positiivista vaikutusta kaikkeen.
KP:n kanssa sitten pidettiin koko keissi salassa pari viikkoa. Meikä vielä kävi reissussa Madeiralla ja vedin kaljaa 7 päivää putkeen ja söin pergele kaikkee paskaa mitä naaman eteen tuotiin. Kunto kosahti pahasti viikossa ja kun tiistaina tultiin takaisin niin mulla oli  4 päivää aikaa saada itseni ees jonkinlaiseen kuosiin lauanataiksi.
Vedin 4 päivää sisäfilettä kilon päivässä ja söin sen kanssa vain salaattia. Siinä päivän ruuat ja vedin vielä 4 päivän sisään 7 treeniä ihan tappiin. Sain siis ees jonkin asteisen kunnon päälle, kun lauantai-aamu sarasti ja eiku Kultsalle mars!
Williamiin törmäsin perjantaina ja sovittiin lauantain hassutukset siinä.
william and me 2
Lauantaina sitten BODY:n osastolla kerättiin kipee määrä faneja, joiden kanssa kuvia napsittiin varmaan satatuhatta. Hauskaa oli, mutta ilta oli vielä nuori.
Viideltä alkoi bodareiden masters sarja. Meikällä oli sellainen fiilis, että lähdetään sinne bäkkärille sillai ajoissa, ettei sit tule kiire. Raahasin Bonacin sinne puoli kuudeksi. Fuk. Homma venyi ihan saatanasti ja me siellä 1,5 tuntia pumppailtiin Williamin kanssa eikä sitä masters sarjaa saatu sitten niin millään pakettiin. Meikä yritti kaikin keinoin viihdyttää wiltsua, mutta mies alkoi jo pikkasen väsyä siinä. Päätin, että käydään ottaa parit kimppakuvat Rehellin Tomilla siinä ajan kuluksi ja sehän hieman innosti Bounakkia.
willaimand me
Sitten takas bäkkärille studiolta ja odottelemaan. Jossain vaiheessa William kysäs, että onko mulla poseöljyy? No tottakai mulla oli. Ei muuta ku öljyä hieromaan äijään. Kyllä, meikä hinkkasi into piukeena IFBB:n Pro William Bonacin jumalaisen esteettiseen vartaloon poseöljyä! (no homo) Mitäs tykkäätte tytöt? Kuka olis halunnut olla mun paikalla? Mutta kyllä, meikä teki sen täysin ammattitaitoisesti ilman mitään erektioita edes. 😀 Muahahahahahaa!
william and me
Bodaus kieltämättä näissä hetkissä, ulkopuolisen silmin, saattaa näyttää hyvinkin homoeroottiselta, mutta mun täytyy paljastaa, että sitä se ei missään nimessä ole. Keho on tuossa hetkessä vain työväline eikä siinä ole mitään eroottista. Minä olen hetero sekä Williamilla on kuulemma vaimo ja lapsia odottamassa Amsterdamissa. 🙂
Bonac on muuten aivan uskomattoman mukava heppu ja jalat maassa oleva tyyppi. Hyvin ”humble” äijä, jolla on todella pitkä pinna. Jaksoi kaikkien kanssa ottaa kuvaa ja poseerata. Mä olin todella yllättynyt, että mies oli niinkin puhelias ja jaksoi mun tyhmiä juttuja kuunnella 4 tuntia putkeen. 😉
No kisat lopulta eteni ja meidän vuoro läheni. Artturi meni sitten voittamaan supersarjan ja Mähösen Aki oli siellä tyypilliseen tapaansa huoltamassa vimpan päälle. Mun oli, vähän niinku ”old times sakes”, pakko kaapata Aki vahvaan syleilyyni.
akija mä
Ja sitten se koitti. William veti oman rutiininsa. Meikä venas verhon takana ja KP heitti miehelle kyssäreitä, kunnes yht äkkiä, KP ilmoitti, että isot jutut tulevat pienissä paketeissa. Kutsuttiin psoedowniin, MIKA NYYSSÖLÄ! Hahahahahaa! Mikä vitsi, mutta ei muuta ku menoksi! Vedettiin ihan improvisoiden koko show ja hauskaa oli. Muuta en voi sanoa, ku että toi Bonac on iso ku helevettiiiii!!!
mäja bonac
Möystii posedownin tuoksinnassa!
moustkultsa
Noita massoja on kiva lähetä tavoittelemaan, eli nevah, mutta kaiken kaikkiaan hauskaa oli ja ilta oli ikimuistoinen. Kiitos kaikille, jotka tapasin.
Tässä vielä kunnon videootti Termiksen kuvaamana, Klikkaa tätä linkkiä: PENKKIPUNNERRUS:FI
kuba
Jep, sitten paettiin mestoilta ja käväistiin syömässä vähän sushia. NAM!
sushi2

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.