This is Mika

12.11.2007 13:32 2min luku 2

Kuin kaksi puolukkaa?

Robert aka mika Jaa.

Eilen salilla jalkoja. Hulkin eli Utin kanssa pälätettiin niin, että meni nekin treenit vähän heitellen. Olen kuulemma niin Robert Piotrkowiczin näköinen pipo päässä, että piti Hulksterin ottaa oikein foto siitä??! Olisipa lihaksetkin sitä samaa luokkaa… 🙂

Utti on kyllä kova jäbä ja kova kyykkää, varsinkin etukyykky on miehellä kova. Omat treenit kyllä tuntuu jaloissa vaikka teinkin ne löysästi. Kyykkäilin kevyesti 60, 100, 120, 140, 160kg ja prässäsin pelkällä kelkalla (280kg) pari, kolme sarjaa. Loppuun reiden koukistajia ja ojentajia superina. Vähän oli hutera olo kyykätessä, ehkä tekemisen puute tuntuu tekniikassa. Olen nyt kyykkäillyt ilman vyötä, joten ehkä sekin tuo sellaista epävarmuuden tunnetta?
pic002.jpg

Crazy poser-kuva syntyi sitten aamulla, mistähän tuokin kumpusi?–>

Ulkona tulee räntää. Kiva. Suomi ja Suomen ihanat säät! Mutta mitäs tässä kotona lämpimässä ollessa sitä paitsi on vielä vapaa päivä!! Muutenkin ihan sairaan mukavaa, kun vihdoinkin on saanut kämpän kondikseen ja huoneisto rupee näyttämään siistiltä. Seinille kuitenkin vielä kaipais jotain, tauluja ehkä? Mutta kivahan sitä on sisustaa pikku hiljaa kämppää oman näköisekseen.

koti2.jpg
Kuvassa taustalla näkyy kuntopyörä… Sitä sitten tahkoamaan, kun ulkona on tällainen ilma. Lenkille en muuten lähde jos räntää sataa, enkä lähde muutenkaan vielä. Dieetin alkuun luojan kiitos on vielä pitkä aika.

Ja kuten kuvasta/naamasta näkyy, niin poika on syönyt hyvin viime aikoina. Paino aamulla 81,0 kiloa eli hyvin lähtenyt nousuun. Katsotaan josko massaa kertyisi vaikka 9-kymppiin asti? Tuskin… Tai no riippuu nyt miten jaksaa vetää riisiä ja kanaa. 85kg on ollut parhaimmillaan massakaudella painoa, mutta kyllä uskoisin sen rikkoutuvan.

Nonni, nyt sitten syömään ja salille tekemään reenit. Rinta ja hauberykäisy siellä pitäis vääntää. Katsotaan miten menee!
See ya´h!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.