This is Mika

24.12.2016 14:12 2min luku 8

Lämmintä Joulua kaikille!

Heipparallaa!

Oikein rauhaisaa Joulua kaikille. Itselläni vähän kehnohko fiilis. Vielä oon kipeänä ja ulkosalla on kaikkea muuta kuin talvinen maisema.

Kaunis Joulusää täällä etelässä 😀 LOL!

Huomenna pitääkin jo tassutella aikaseen aamuun töihin. Toivotaan, että olo on sen verran kohentunut, jotta jaksaa puskea päivän tiskin takana. Enpä ole vuosikausiin ollut näin kipeänä. Antibiootit eivät tehoa lainkaan, eli viruksen aiheuttama tämä olotila ilmeisesti. Kaupassa käynti ja perustarvikkeiden ostokin saa hikoiluttamaan ja hengästymään. Kuumetta ei kuitenkaan ole ollut luojan kiitos, se tästä vielä puuttuisikin.

Viikkoon tosiaan ei ole päässyt salille. Henkisesti ahdistaa, fyysisesti sattuu joka paikkaan ja turhautunut olo kaiken kaikkiaan tästä kotona makaamisesta. Liikkuvaa sorttia olevan ihmisen sairasteleminen on kieltämättä aivan kauheaa. Heti tosin, kun vähänkin tekee jotain, huomaa kyllä, ettei sitä ole terve ja tajuaa levon merkityksen. Siltikin sitä tekisi niin mieli mennä salille tekemään ”ihan vaan jotain kevyesti”. 🙁

Tänään sen verran pitää kuitenkin skarpata, että pistetään pöytä koreaksi. Karitsan sisäfilettä vajaan kilon verran valkosipulilla höystettynä, punaviinikastiketta, bataattilaatikkoa, keitettyjä perunoita, graavi- ja kylmäsavulohta. Näillä mennään pari päivää. Nam nam. Toivotaan, että saan tuon makuastin heräteltyä takaisin.

Missäs jengi viettää Joulua? 

Onko Joulu perinteinen perhejuhla vai voisitko kuvitella viettäväsi Joulun esim etelän lämmössä?

psst, yhä on goodlifet puoleen hintaan! Käy poistamassa!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.