This is Mika

23.04.2013 09:15 2min luku 50

How is your hauis?

HJellow!

Se on tiisdaagen ja tänään on hyvä päivä!

Eilen tein ojentajia. Kyllä, vain ojentajia, koska piti olla ns. välipäivä, mutta valmennettavalla oli treenipäivä ja koska olin tehnyt jo Maikkelin kanssa rinnan sunnuntaina, päätin rasittaa oikkareita siinä penkin ääressä hyöriessäni. Vastaotteella tykittelin menemään jahyvältä tuntui. Pääsin yllättävänkin isoihin romuihin, liekö syynä testissä ollut PWO (testitulokset tulevat myöhemmin)? Tein samalla pushdownitkin superina, eli setti vastaotteella ja päälle pushdownia 15 toiston verran.

Sarjat vastaotepenkille:

  • 20x20kg
  • 15x50kg
  • 15x60kg
  • 15x80kg
  • 10x110kg
  • 9x120kg
  • 7x125kg

Settien jälkeen tein vielä 14kg kässärillä niskantakaa oikkaripunnerrusta 5 sarjaa 15 toistoa. Oli kieltämättä hyvät puNpit käsissä. Hyvin ottanut kädet osumaa ja joka kerta (nyt viime aikoina) olen saanut tehtyä hyvät jumpat hanskoille.

Silloin tällöin tulee joku kyselemään, että olenko mitannut olkavarteni paksuutta. En itseasiassa itsekään ihan ole ollut tietoinen mitä se just tällä hetkellä voisi olla. Noh, nappasin tossa herättyäni kuvan habasta ja täysin ilman pumppia siis! Eli tässä se nyt sitten on dokumentoituna. Aamupaino tänään 85,6kg.

47cm

Eilen tuli tsiigattua jälleen uusin jakso GoT:sia. Sarjassa oli edeltävän jakson tylsähköön menoon verrattuna ihan sairaasti äksöniä. Oli aivan superloistava jakso ja tapahtumat notkahtivat mailin verran eteenpäin. Ihan täpinoissäni odotellaan jälleen seuraavaa jaksoa. Ei voi muuta sanoa ku uiuiui….

Tässä muuten aivan loistava, taiteilija Jouni Lehtosen, väsäämä superherokuva meikästä. Magee kuva todellakin. Upee tausta ja fiilis tossa. 😀 Kiitos Jouni.

IMG_1933

 

Kommentit (50)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.