This is Mika

28.03.2009 04:29 2min luku 2

Salitouhuja

On tullut huseerattua salilla melkein joka päivä. Stinglin Jarilla kisat senkun lähestyy (Norja, Ruotsi ja Suomi), joten poseerauksien merkeissä mennyt tapaamiset. Pikku remppaa on ollut miehellä läpi kropan, kun paikat eivät ole ihan tahtoneet kestää äärimmäisen kovia ja pitkäkestoisia treenejä, jotka ovat jatkuneet nyt puolitoista vuotta putkeen. Mutta tuollaisten vastoinkäymisten ei olla annettu haitata ja täysillä on Jari painellut menemään. Painoa on pudotettu melkein kolmattakymmentä kiloa. Oli muuten pakko ottaa foto Jarin järkyttävän kokoisista pohkeista, kun ne pistää niin luonnottaman paljon silmään. 🙂

stigun-pohje.JPGstigun-pohje2.JPG

Tsemppiä vaan Jarille kisoihin!

Omatkin treenit ovat kulkeneet kohtalaisen hyvin ja paikat ovat menneet kivasti tukkoon treeneistä. Pikku haveri sattui minullekin, kun toissapäivänä ranskalaista punnerrusta tehdessäni  vasemmassa ojentajassa plumpsahti jotain rikki. Lihassäikeet repeili ja nyt on oikkari huolella kipeä. Ei ojentaja sentään katki-poikki mennyt, mutta eipä parane tehdä kovia sarjoja ranskiksia vähään aikaan.

Oltiin reenaamassa eilen Paulan ja Tuomaksen kanssa ja vuorossa oli Heavy selkää, johon alkuun paukuteltiin vähän mavea. Mukana oli leanvetoa ja kulmasoutua käsipainoilla. Loppuun haboja ja vatsoja. Kyllä hiki lensi, kun mavessa pistettiin apinan raivolla haisemaan. Paula ja Tuomaskin pisteli niin kevyen näköisesti sarjansa menemään, että enkat olisi kopissut jos oltaisiin lähdetty kokeilemaan. Itse sitten päätinkokeilla vähän isompia rautoja, kun en aikasemmin hirveästi ole tuota mavea tehnyt ja hauskahan se on hakea rajojaan.

220kg tankoon ja menoksi. Paula kipaisi oikein kamerankin hakemassa, jotta saataisiin tuo rekordi ikuistettua.  Ja hyvinhän se meni, nostot oli melko helppoja ja kaiken kaikkiaan 6 toistoa sain kiskottua ylös. Edellinen enkka oli 2 sarjaa 6x200kg, muta nyt jätin suosiolla toisen sarjan pois, sillä sen verran verenmaku suussa oli ensimmäisestäkin.

Tässä tuo videopätkä siitä nostosta:

 *VIDEO*

Ei muuta kuin kevään odotusta kaikille. iMacillä vielä leikin ja nyt on jo sujumaan päin nämä hommat. On se hieno kone… 😉

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.