This is Mika

28.08.2008 21:29 2min luku 10

Vuorossa Mike Mignola

 Jou.mignolahellboy.jpg

Uusin Hellboy on kai pakko mennä katsomaan. Leffa vaikuttaa pirskatin hyvältä. Ekasta Hellboysta pidin valtavasti ja Ron Pearlman sopii roolin ehkä paremmin kuin kukaan näyttelijä ikinä mihinkään rooliin voisi sopia!

hellboyface.jpg

Kuten kaikki varmaankin tietää, Hellboy on Mike Mignolan tuotoksia. Koska jo aiemmin kerroin pitäväni varjoista piirrosjäljissä, on Mignola myös mestari varjojen ja valojen käsittelyssä. Muistan törmänneeni Mike Mignolan taiteeseen itseasiassa Wolverinen sooloseikkailun yhteydessä jonka Mignola oli aika omintakeisesti piirtänyt. Hänen tapansa piirtää hahmojen lihaksia kulmikkaiksi ja yksinkertaisesti kiehtoo minua. Varjojen käyttö piirroshahmoissa on ovelaa. Esimerkiksi jalat ovat usein varjojen peittämät. Pelkistettyä ja samalla tyylikästä.

hellboy.jpg

Kyseisiä Hellboy sarjakuvia on tullut luettua ja omistan jonkun albuminkin.  En nyt muista nimeä enkä jaksa lähteä kaivelemaan laatikoita. Asiallista menoa ja hyvin viihdyttävää.

hellboy-ooh.jpg

Lopuksi omaa taidetta.

Löytyi muuten pöytälaatikosta vieläkin vanhempi piirros. Kyseinen kuva on tehty vuonna 1998 eli 10 vuotta sitten. Tässäkin leikitään varjoilla tosin ei laisinkaan yhtä taitavasti kuin Mignola. Olen tussannut sen kellertävänvihreälle kartongille eli ylimääräisiä värejä ei ole lisätty.

Click the image

greensoulcity_by_mika_nyyssola.jpg

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.