This is Mika

14.04.2016 16:21 2min luku 5

Vika päivä kreatiinia ja sci-fi kello on jo täällä!

Heippis!

Jaahas, on se FedExi nopea. Perskutarallaa. Hetki sitten kerroin, miten olin surffaillut netissä ja löytänyt Tokiossa sijaitsevan kellokaupan nettisivut. Tilasin sieltä tosiaan vähän spesiaalimman kellon ja ajattelin, että kiva saada se sitten joskus tässä vaikka kesällä.

Sunnuntaina illalla tilaus vetämään. Maanantaina sain tiedon, että paketti lähetetty. Keskiviikkona soitettiin FedExiltä, että mulle olis paketti tulossa. Eilen oli kuitenkin niin kiire päivä, että sovittiin täksi päiväksi kellon saapuminen ja niinhän se perhana tuli tuossa tunti sitten Neutron-kello kotiovelle.

Välillä tuntuu, että kotimaan sisällä posti junnaa jossain lajittelukeskuksessa ikuisuuksia ja sitten Tokiosta Helsinkiin tulee paketti parissa päivässä!? On tää jännä. Erittäin hieno homma. Mahtavaa!

12973154_10207473565971742_9132765676628811474_o

Pakko vielä hohkata, että creatine monohydrate-tarjous on enää tämän päivän voimassa. Nyt on jo kiire!! Klikkaa kuvaa alla niin vielä ehdit saada itsellesi oman säkin kreatiinia. BOOM!

700x240_mika_creatine_monohydrate_april

Huomenna sitten Kill Paolo -kuvauksiin Mayorsille. Mulla olis tehtävänä treenata Paolon kanssa selkää. Katsotaan pysyykö CBB-ukkeli messissä meikäläisen hassutteluissa. Treenaan selkää aika pitkälti omilla ”väärillä” metodeilla ja haen välillä enemmän tuntumaa ja välillä taas ryskään epäpuhtaasti. Pääasia on mulla se, että selkä saadaan tuhottua ja yleensä se onkin erittäin kipeänä parit seuraavat päivät. Jakso tulee sitten jossain vaiheessa ulos, toivotaan, että oikein nopeasti! 🙂

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.