This is Mika

09.04.2010 16:18 2min luku 4

Pala kakkua

Eilen oli duunissa harjakaiset ja kaikenlaista sapuskaa jäi yli.

Nokkamies Pekka kävi hakemassa meille hieman ylijääneitä leipiä ja jopa hurjan ison palan kakkua, joka oli pelkästään minua varten!? Yritin kyllä kovasti tarjota sitä muille, mutta jostain syystä kenellekään ei kelvannut.. Eipä siinä mitään, vetelin ensin eväät naamariin ja sitten ryhdyin kakunsyöntiin. En kyllä jaksanut millään koko palaa syödä, sen verran iso se oli. Taisin syödä kakun lisäksi ainakin neljä isoa kinkkuleipää, jotka olivat myös jääneet syömättä juhlista. Olen aina ollut enemmän suolaisen kuin makean perään, joten ehkä siksi kakku ei mennyt alas vaikka leivät menikin?

Tässä meikä oikein iloisena kakun kanssa tauolla.

duunissakakkua

Meni sitten hajoamaan se ostamani Korgin nanokey-soitin. Aika heppanen paska se kyllä oli ja koskettimet vain pongahtelivat irti, kun sillä yritti soitella. Vähän kyllä harmittaa, kun 48 egee plus 20 egee postikuluista tuli siitä maksettua ja noin susi se sitten oli.

Päätin sitten ostaa hieman järeämmän ja etenkin isomman keyboardin. Tämä keyboardi on Miditechin Midistart-3. Hintaa ei onneksi tälle tullut kuin 58e plus 12e postikuluja. Eli loppujen lopuksi vain 2 euroa kalliimpi. Siisti vehje ja nyt ei muuta kuin säveltämään omia pimputteluja. Laittelen sitten niitä tuotoksia, jos kehtaan, taas tänne blogiin kuunneltavaksi.

Alkaa käydä jo ahtaaksi pöydällä. 😀

miditechmidistart-3

Jep, ei tässä muuta sitten, hyvät viikonloput kaikille!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.