This is Mika

12.11.2018 11:51 2min luku 0

Uusi Multi-Phase BCAA eksklusiivisessa tarjouksessa - Vain blogissa!

Moikka!

On siistiä, kun noita lisäravinteita kehitellään jatkuvasti eteenpäin ja me harrastelijat sitten päästään hyötymään noista ja saadaan parempia ja tehokkaampia lisäravinteita. Toki jälleen kukaan ei ole väittämässä, että jollain yhdellä lisäravinteella saadaan maailman isoimmat hauikset tai muuta vastaavaa. Kyse on aina kokonaisuudesta, johon yhdistyy kova treeni, sitä tukemaan ruokavalio riittävällä kalorimäärällä ja oikeilla makrosuhteilla sekä tietenkin lepo. Näiden lisäksi on mahdollista hyödyntää lisäravinteita,j oilla jokaisella on sitten pieni marginaalinen hyöty urheilijalle.

Miksi en ottaisi hyötyä irti?

Näinhän se itseasiassa onkin. Miksei sitten ottaisi hyötyä irti lisäravinteista, jos sellainen mahdollisuus on? Oli hyöty kuinka marginaalinen tahansa, on se siltikin hyöty. Ja kun optimoidaan jokainen pienikin hyöty, kasvaa hyötysuhde jo hieman suuremmaksi.

Nyt on Fitnesstukku puskenut markkinoille uuden aminohappotuotteen Multi-Phase BCAA:n. Multi-phase käytännössä tarkoittaa, että tuotteessa on kaksinopeuksista BCAA:ta, jotka imeytyvät, toinen nopeammin, toinen hitaammin -periaatteella. Treenien aikana tästä nopeasti imeytyvästä BCAA:sta on välitöntä hyötyä, kuin myös palautumisen välittömään käynnistymiseen. Hitaammin imeytyvä BCAA jatkaa palautumisen tukemista pitkällä aikavälillä.

Annosteluohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (≈16 g) 300 ml:aan vettä. 1–2 kertaa päivässä. Käytetään harjoittelun yhteydessä tai aterioiden välissä.

Itse olen testannut tätä nyt muutaman kerran treeneissäni. Olen ottanut yhden mitallisen Multi-phasea sekä 2 mitallista Octanea ja olen huomannut tuotteen antavan erittäin hyvän fokuksen ja pidentyneen tehokkuuden salilla. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta. Maku ja sekoittuvuus olivat tosi hyviä.

Nyt Multi-phase BCAA on erikoistarjouksessa vain minun blogissani!

Eksklusiivinen tarjouskoodi antaa 30% alennusta koko viikon ajan tuotteesta. Voimassa: 12.11-18.11 klo 23:59 saakka! Kirjoita kassalla alekoodilaatikkoon koodi: MIKAN30

Klikkaa kuvaa alla ja käy hyödyntämässä alekoodi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.