This is Mika

03.03.2020 19:43 3min luku 0

Hankkimisen arvoiset sarjakuva-albumit!

Morjensta!

Pistetään vähän sarjakuva-aiheista postausta vaihtelun vuoksi. Itse tykännyt koko ikäni sarjakuvista. Ihan muksusta lähtien on tullut Marveleita ja Conaneita luettua ja sama kiinnostus näihin sarjakuviin on yhä. Nykyään näistä samoista sarjakuvista pusketaan valtava määrä elokuvia ulos, eikä mikään ihme, sillä juonikuviot ja tarinat ovat huikeita kaiken kaikkiaan.

***

***

Viimeisimmät hankinnat sarjakuvien osalta ovat Marvelin ihmeellisestä maailmasta. Planet Hulk sekä Thanos Rising tupsahti tuossa postilaatikosta ihan taannoin.

Marvel Premium Edition: Planet Hulk

 

Planet Hulk -sarjakuva on yksi eeppisimmistä Hulk-tarinoista, joka aikanaan julkaistiin Marvel Comicsin The Incredible Hulk -sarjakuvalehdessä huhtikuusta 2006 kesäkuuhun 2007 numeroissa 92-105. Tämä kyseinen kokoelma-albumi ”Marvel Premium Edition: Planet Hulk ”, minkä hankin, sisältää nuo alkuperäiset numerot sekä lisäksi Planet Hulk: Gladiator Guidebookin. Sivuja on messevät 400 ja albumi on upean näköinen kullattuine kansineen.


Voit muuten tilata itsellesi kyseisen albumin Adlibrikseltä hintaan 30,70€. Klikkaa TÄSTÄ LINKISTÄ tai klikkaa yllä olevaa kuvaa!


Tarinassa supersankarit ovat lähettäneet gammapommista sekaisin menneen Hulkin pois Maasta. Hulk päätyy vieraalle planeetalle, joka hänen täytyy vapauttaa ilkeän keisarin otteesta päästäkseen takaisin Maahan kostamaan kohtalonsa. Kuulostaako tutulta? Kyllä Thor: Ragnarok -elokuva on lainannut Planet Hulk -sarjakuvan tarinasta runsaasti elementtejä, jotka näkyvät elokuvassa. Sakaar planeetalle sinkoutunut Thor kohtaa hyvin saman näköisen Hulkin,  joka panssarivarustuksineen näkyy sarjakuvassa. Tosin itse alkuperäisessä tarinassa Hulk ei taistele Thoria vastaan.

Tutun näköinen taisteluareena Planet Hulkissa…

 

Jos pidät Marvel leffoista ja esim juuri Thor: Ragnarokista, suosittelen lämpimästi tutustumaan Planet Hulkiin! Näissä tarinoissa päästään niin paljon syvemmälle hahmoihin, mitä elokuvissa koskaan ollaan päästy. Hulk hahmona on muutenkin tietyllä tavalla niin alkukantainen ja brutaali. Puhdasta voimaa, joka kasvaa sitä mukaa, miten paljon Hulk suuttuu! HULK SMASH!!

BOOM!! Tätä plärätään vielä moneen otteeseen ja ihaillaan kaunista taidetta!

Thanos Rising Marvel Select Edition

 

Thanos Rising Marvel Select Edition on äärimmäisen tyylikäs viiden eri osan kokoava albumi, joka alunperin on tehnyt ensi esiintymisensä Marvel NOW! sarjassa 3.4 2013.  120 sivuinen albumi kertoo Thanoksen syntytarinan. Mistä sai tämä kuoleman ja tuhon puolijumala alkunsa? Jason Aaron on todellinen velho rakentamaan tarinoita ja Bianchin kaunis taide saa albumin nousemaan eeppisiin mittasuhteisiin. Todellinen herkkupala kaikille Infinity War -elokuvien ja Marvel maailman ystäville.


Voit tilata Thanos Rising -albumin Adlibrikseltä TÄSTÄ LINKISTÄ! Tai klikata albumin kansikuvaa yläpuolella. Hintaa albumilla on 24,90€.


Thanos Rising on todella upean näköinen sarjakuva-albumi!

 

Itse ainakin pidin sen verran paljon Thanoksesta Marvel elokuvissa ja hahmo jäi harmillisen etäiseksi, joten näitä sarjakuvia on todella kiva lukea ja tavallaan tutustua näihin hahmoihin syvällisemmin. Sarjakuvat ovat olleet näiden elokuvien innoittajana, mutta samalla nämä sarjakuvat avaavat ja kertovat paljon enemmän kuin yksikään Marvel-elokuva. Periaatteessa, vaikka leffat ovat nähty ja juonikuviot viety loppuun, sarjakuvissa tarinat yhä jatkuvat. Ehdottomasti parasta viihdettä niille, jotka ovat jääneet kaipaamaan Avengerseja ja muita Marvelin superhahmoja!


Octane 2 yhden hinnalla!

Älkääkä nyt missatko tätä tarjousta!! Klikkaa alla olevaa banneria!¨

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.