This is Mika

01.10.2012 14:17 1min luku 30

Viikon diili - Kreatiinia tarjoushintaan!

Moro moro!

Nyt totally duuuds, menkäähän tsiigaa tukun sivuille, siellä on Deal of the Week:nä Creatine Monohydrate 500g säkki VAIN 5,90!!! TOTALLY!

Star Nutritionin Kreatiinilla saat nopeasti lisää lihasmassaa ja voimaa. Kreatiinia käyttävät useimmat maailman eliittiurheilijat. Creatine Monohydrate lisää voimaa, lihasmassaa ja parantaa palautumista. Star Nutrition Creatine Monohydrate sisältää 100 % puhdasta mikronisoitua kreatiinia.

Lajista riippumatta Creatine Monohydrate on ehdoton tuote, jos haluat saavuttaa nopeita tuloksia.
Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta määrältään liian vähän urheilevalle henkilölle.

Fyysisen toiminnan yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Kreatiinin puute estää energiamolekyylien uudelleenrakentumisen. Lihakset väsyvät tällöin nopeasti. Lihassoluissa ATP-muodossa varastoitunut energia kuluu loppuun kovan harjoittelun aikana. Kun lihasten ATP on kulunut loppuun, keho ei enää jaksa harjoitella. Lihakset väsyvät ja niihin muodostuu maitohappoa. Kreatiinin tehtävä on jälleenladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa, sitä vahvempi ja kestävämpi keho.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet kaikkien urheilua harrastavien saaneen lisää voimaa ja kestävyyttä tuotetta käyttämällä. Maitohappoa kestetään tällöin paremmin ja palautuminen nopeutuu. Kreatiinin avulla myös lihasmassa kasvaa. Star Nutritionin Kreatiinimonohydraatti on paljon käytetty ja vaaraton tehonlisääjä, jota monet eri urheilulajien harrastajat, jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat ja voimanharjoittelijat käyttävät. Kreatiinimonohydraattia voidaan yhdistää muihin lisäravinteisiin – esimerkiksi Gainer Pro Recoveryyn. Kreatiinimonohydraatin etu on, että edistyksen huomaa hyvin nopeasti!

Muista mennä bannerin kautta ja osallistu samalla lokakuun bannerikilpailuun!

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.