This is Mika

05.04.2012 04:51 2min luku 22

Ökkömökkönen

Huomenta!

Juu kyllä ne kanat lakossa on. Missähän ne muuten viettää aikaansa tällä hetkellä? Meinaan jos häkkejä suurennetaan niin onko kanat siirretty väliaikaisesti jonnekin muualle? Joku sano, että kanafarmarit ovat pistäneet lapun luukulle eli lopettaneet direktiivin myötä koko toimintansa? Aika hurjaa touhua. Täytyy niiden munamiesten olla aika rikkaita, kun voivat jäädä eläkkeelle tosta noin vain! Vai onko tämä nyt jotain kiukuttelua?

Mutta me sboudarit halutaan meidän munat takaisin! Oho, sehän kuulosti oudolta! Munissa on kyllä hyvät ravintoarvot ja  se on tähän asti ollut edullinen elintarvike. Kananmuniin ei myöskään kyllästy millään. Itse kiskon 8 munaa päivässä.

Eilinen päivä meni niin kauheeella kiireellä että kolmelta kun heräsin niin olin vasta puol kymmenen illalla kotiutunut kunnolla himaan. Siinä on tunneissa laskettuna aika pitkä aika liikenteessä. Toivottavasti tänään on helpompi päivä. 😀

Nyt on sellainen fiilis että kunto mennyt takapakkia, kun joutuu välillä istumaan pitkiäkin aikoja autossa ja syömiset hitsi vieköön venyy ja paukkuu. Noh, huomenna vapaapäivä ja pääsiäinen koputtelee ovella. Onneksi muuten noita koputtelijoita ei ole tässä meikäläisen pihapiirissä… Virvon varvon, onko shulla viinaa? Periaatteessa on parikin koputtelijaa, mutta ne eivät ole virpojia vaan näitä perinteisiä naapureita, joilla ässä shuhahtaa kun ollaan piggu maishtissha… Enemmän mua ärsyttää nää meidän ilmastointiputket, joista kaikuu selvästi naapurin puhelinkeskustelut ja muut riitelyt. Juu mutta se siitä. Onneksi ei ole mitään cracknarkkareita pihapiirissä tai muita ökkömökkösiä hiipimässä nurkkia pitkin.

 

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.