This is Mika

12.03.2008 03:36 2min luku 5

Yöllistä keekoilua

Insomniaa

Tässä, kun ei saa unta jostain syystä, olin pakotettu heittämään tekstiä tänne. Viime vuoden Oslon kisoista jäi kasa videomateriaalia jota en koskaan julkaissut. Ehkä siitä syystä kun siellä oli niin turhia jorinoita. Katselin kuitenkin tuossa niitä höpinöitä mitä olin tallentanut hotellihuoneessa yksin ollessani. Kondiksen tsekkauksiakin ja muutama poseerausharjoite oli myös eksynyt sinne joista nyt julkaisen yhden. Video on kisoja edeltävänä iltana kuvattu joskus keskellä yötä. Keho oli aika kuivassa olotilassa ja nesteetön.

oslo-gp07-betterimg.JPG

Kisojen viimeiset päivät yleensä ovat aina aika koomankaltaisia olotiloja joista tuskin muistaa mitään tähdellistä. Viimeistelty ja kuiva kunto on ajoitettava juuri oikeaan hetkeen, jotta lavalla on kuivimmillaan. Olotila sellaisella hetkellä ei ole mitenkään herkullinen.

oslo-gp07-betterimg2.JPG

Siinä sitten vielä pitäisi jaksaa hymyillä ja esiintyä energisesti. Jos sarjassa on paljon kilpailijoita voi vertailut kestää yli 15 minuuttia ja se on pitkä aika antaa voimakas ja voitontahtoinen vaikutelma niin yleisölle kuin tuomareilla. Näin on vain tehtävä ja ne jotka eivät siihen pysty alkavat vertailujen edetessä väsähtää ja ne isot lihakset eivät enää näytäkään niin isoilta, kun ei niitä jaksa jännittää.

Kehonrakennus suurta illuusiota

Silmänlumetta ja harhaa tuo bodaus. Harva sitä ymmärtää, että lauteilla olevat bodaajat, jotka näyttävät isoilta ja vahvoilta ovat todellisuudessa heikoimmassa olotilassaan. Nestevaje ja loppuun asti rääkätty keho vetelee viimeisiään lavalla. Kaverit ajattelevat lähinnä ruokaa ja toivovat kisojen jo olevan ohi. Tottakai siitä myös nauttiikin, mutta lähinnä sen takia, kun tietää dieetin olevan lopussa ja puolen vuoden tuskan vaihtumassa johonkin muuhun, ehkä syömiseen? Mitä tulee illuusioon lavalla, on siinä, että mitä kireämpi keho sitä selkeämmin lihakset näkyvät joka saa aikaiseksi illuusion todella isosta kropasta. Oikeasti joka ikinen ympärysmitta verrattuna offille on huomattavasti pienempi. Vanha sanonta; ei lavalla tarvitse olla iso, vaan näyttää isolta. Sitähän tuo bodaus on.

Tässä tuo mainitsemani *VIDEO*

Nyt nukkumaan…

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.