This is Mika

10.09.2015 11:42 2min luku 37

Mika Nyyssölä - Road to NFE!

Moikkista!

12006699_878414805541200_8855137152301746623_o

Lupasin tänne lisää materiaalia ja minähän pidän lupaukseni. Eilen, kuten mainitsinkin, Rehellin Tomin kanssa kuvailtiin NFE:n FB-kanavalle  minusta hieman tarinaa videon muodossa. Salilla oltiin aamusella ja täyspitkät selkäjumpat vedin siinä, kuten myös cardiot. Tultiin jumppien jälkeen meille, jossa sitten valmistin normityyliini päivän ateriat ja höpisin siinä samalla kaikenlaista.

Erittäin hienon koosteen Tomi sai tästä aikaseksi. Iso kiitos Tomi Rehellille tästä.

Road to NFE, olkaa hyvät!

Jos jengiä kiinnostaa tuo safka myös niin otettiin sekin huomioon ja tehtiin siitä ihan oma video, ”Mikan Keittiössä”!

mikan keittiössä

Sapuskana siis kuuluisaa bodarin ruokaa, riisiä ja kanaa. Mä tykkään valmistaa helppoa ja nopeeta safkaa, joka myös maistuukin hyvälle. Myönnän olevani kulinaristi sekä himpun verran myös hedonisti. Rakastan hyvää ruokaa, juomaa ja toki kaunista seuraa näiden kanssa, kuten esim vaimoni. Käymme ehkä kerran kuussa jossain kivassa paikassa syömässä offilla ja nautiskelemme molemmat hyvästä ruuasta.

Näin dieetillä sitä jo näkee untakin ruuasta ja kyllä on ajatuksissa tämän kaiken jälkeen, että menemme syömään jonnekin herkkuun mestaan ihan pitkän kaavan mukaan.

Olen sitä mieltä, että ihmisen on opeteltava nauttimaan elämän pienistä asioista, ihan arjessakin. Ilman tätä ominaisuutta, arjesta tulisi todella tylsä. Itse löydän tosi pienistä jutuista iloa, kuten vaikka jostain uudesta mausteesta, jota pääsen ripottelemaan ruokaan, tai viinistä jota en ole koskaan ennen maistanut. Elämämme täällä on niin lyhyt, joten ottakaamme siitä aina kaikki pienikin kiva irti.

Okei, se siitä filosofoinnista, tässä Mikan Keittiössä:

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.