This is Mika

28.05.2013 18:13 2min luku 42

Ota hyöty irti nukkuessasi!

Puhutaan paljon siitä, mitä kaikkea voidaan optimoida treeneissä ja ravinnossa. Moni kuitenkin unohtaa, että lihas kasvaa vain levossa.

Yöaika kannattaa myös hyödyntää tehokkaasti. Illalla ennen nukkumaan menoa voidaan nauttia hitaasti imeytyvää caseiinia, jolloin elimistö saa proteiini läpi yön.

Smarttsuppsin Casein on edullinen ja mainio lisäravinne tähän toimintaan! 2kg säkki irtoaa fitnesstukulta hintaan 36,95e.

casein bannerin kautta

Caseinin sisältämä proteiini saadaan maidosta, jolla on erinomainen aminohappoprofiili. Sekoita 2dl casein-proteiinijauhetta 5dl kylmää vettä ja juo ennen nukkumaan menoa. On kuin tuhtia pirtelöä joisi! Nam.

Nukkuessasi elimistö palautuu kovista treeneistä sekä korjaa solutasolla tapahtuneita lihasvaurioita. Palautumista voidaan tehostaa nauttimalla ZMA:ta. ZMA sisältää lihastoiminnalle tärkeimpiä mineraaleja sinkkiä ja magnesiumia yhdessä B6-vitamiinin kanssa.

Anabolic ZMA 2 yhden hinnalla! Tarjous vain tämän viikon!!

ZMA 2 yhden hinnalla

Sinkkiä tarvitaan normaalien seerumin testosteronitasojen ylläpitämiseksi ja magnesium on tärkeä aine lihasten supistuskyvyn osalta. B6-vitamiinia tarvitaan vaikuttajana normaalissa aineenvaihdunnassa ja psykologisissa toiminnoissa. ZMA sisältää tasapainossa typpioksidia tuottavia pyridoksiinia (B6) ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä lihasten toiminnalle, palautumiselle ja proteiinisynteesissä. Anabolic ZMA otetaan illalla parantamaan unta ja palautumista.

Ota 2 kapselia ennen nukkumaan menoa!

väsyttää

Jotkut Pro-bodarit slääsh Hardcore Bodymunkit heräävät keskellä yötä juomaan protskujuoman. Tätä voi tehdä jos unesi ei kärsi tai yön tunnit eivät ole kortilla. Joskushan käy niin, että esim vuorotyössä menet myöhään nukkumaan ja heräät aikaisin. Tällöin on tärkeämpää, että saat nukuttua mahdollisimman katkeamattomat yöunet kuin että väkisin heräisit juomaan protskua ja sotkisit palautumiselle tärkeää lepoa.

Kommentit (42)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.