This is Mika

25.09.2013 13:47 2min luku 68

iOS 7 - Haista kukkanen!

MOi!

Dyyd, vähänkö mä olin innoissani ku kännykkään tuli ilmoitus, että uusi iOS 7 käyttis olis ladattavissa! Meikällä siis iPhone 4S ja päivitykseen olisi tarjolla paaaljon uusia juttuja, kuten iTunes radiota, kaunis uusi desing ja Airdrop-ominaisuus eli mahdollisuus siirtää kuvia ja tietoa puhelinten välillä keskenään Wifin tai blutoothin avulla. Ei muuta kun asentamaan ja innoissaan tutkailemaan hienoja uusia ominaisuuksia.

ios7 fuck you

Vähänkö petyin kun desingi oli kuin suoraan lasten kuvakirjasta, no okei, makuasia toikin. iMessagen kanssa tuli välittömästi ongelmia ja känny piti bootata uudestaan ja näpytellä sitä iMEssage täppiä päälle ja pois ennen kuin toimi. Sitten jo luulin olevani täysin idiootti, kun etsin ja etsin sitä iTunes radiota, kunnes googlaamalla sain tietää että moinen ominaisuus toimii vain jenkeissä. Mitä *ittua? 😀 Sen jälkeen kovasti mainostettu Airdop-ominaisuus ei tahtonut mistään löytyä kunnes jälleen googlaamalla sain tietää, että se onkin vain iPhone 5 lisätty ominaisuus. Nelosen omistajille haistatettiin siis tässäkin asiassa pitkät. Kohta vaihdan perskutarallaa kyllä Nokiaan. Mä en todellakaan ymmärrä miksei moista Airdroppia oltaisi voitu 4S:ssään edes lisätä?

Mites muilla iPhonen omistajilla on tuo päivityksen jälkeinen puhelin pelittänyt? Onko kaikki mennyt ongelmitta ja mitä fiiliksiä uusi design on tuonut?

***

Vähän väliä aina naurattaa noi TV-mainokset, kun esim proteiinista on tullut niin muotisana. Nytkin joku Danone vitalinea mainostaa rahkojaan ja jogurttijuomiaan proteiinijuoniksi ja proteiinirahkoiksi. On korkeaa proteiinia ja PRO rahkaa! ”Proteiini ei ole koskaan maistunut näin hyvälle!”. Ihan niin kuin proteiini olisi just vasta keksitty ja lisätty näihin rahkoihin? 😀 LOL! Kaikissa elintarvikkeissa pitää nyt lukea high protein tai korkea proteiinipitoisuus. Voi hemmetti sentään, se sama proteiini on noissa tuotteissa ollut aina. Ei sitä tarvitse erikseen alleviivata. Tai sit täytyy, kun monihan ravitsemukseen vihkiytymätön on nyt niin proteiinin perään ja ostetaan vain niitä elintarvikkeita missä lukee isolla proteiinia!!

Tässä on sitä PROTEIINIA!!

vitalinea_pro_passion

Muotiproteiinia pitää saada kun iltapäivälehdissäkin kirjoitetaan, että se tekee sulle hyvää! Ja sit haetaan jälleen seuraavaa käänteentekevää laihdutusohjelmaa. Nyt on muodissa 5:2 dieetti. Viisi päivää syödään ja kaksi päivää paastotaan vai mitensenytmeni… Tädit lehtihyllyjen välissä taivastelee, että ootko sä vielä kokeillut tota viis-kakkosta? Liisa kun kerto että se on hyvä. 😀

Vois keksiä vitsillä jonkun ihan käsittämättömän typerän dieettiohjelman ja kattoa kuinka moni sokeasti uskoisi sellaiseen. Vaikka 3:1 muna/tic-tac -dieetti. Kolme päivää syödään 10 kananmunaa per päivä ja yhtenä päivänä rouhitaan purkki tic-tacceja. Kuinkahan moni menis tohonkin jos laitettais vielä, että yhdysvaltalaisen yliopiston tutkimuksessa 500 koehenkilöä laihtui keskimäärin 25% elopainostaan blaa blaa blaa. 🙂 Hahahaa! 🙂

Mää taidan tästä lähteä tekemään koipireeniä, on just sellainen fiilis, että maistuis kunnon jumpat etureiskoille. 🙂

Oikkeen haaskaa päivänjatkoa kaikille mussukoille! 😉

Kommentit (68)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.