This is Mika

09.05.2017 13:32 2min luku 4

Jalkatreenit Alonan kanssa!

Moikka!

Otsikko on hyvin selkeä ja oikeastaan kertoo olennaisen. Se mitä otsikko ei kerro ja mikä videossa tulee kuitenkin ilmi on, että Alonalle jalkojen treenaaminen on ollut pitkän aikaa hyvinkin haasteellista. Alaselän vaivat ja muutenkin se yleisfiilis jalkojen jumppaamisesta on ollut jokseenkin epämiellyttävä. Näihin kaikkiin löydetään ratkaisut videolla ja ylitetään itsemme moninkertaisesti.

Vihdoin siis tuo Alonan ”pelkäämä” jalkajumppa minun kanssani on ulkona ja nähtävissä! Tsekkaa se ja näe mitä oikeastaan siellä tapahtui. Kiitos Alonalle, että uskalsit lähteä leikkiin mukaan. Se opetus ehkä videosta lähinnä tulvii on, että jokaiseen ongelmaan löytyy melko varmasti aina joku ratkaisu. Vammat ja kivut voidaan useimmiten kiertää jollain tavalla ja saadaan treeneistä mielekkäitä ja ennen kaikkea riittävän tehokkaita.

Tässä tuo video:

Muistakaahan muuten, että Tukulla on juhlaviikot meneillään. Ihan kipeitä tarjouksia sekä tietenkin kaikki tilaukset saat postikuluitta!

Octane 2 yhden hinnalla! Huh!! Klikkaa kuvaa alla.

***

Melkoisen hauska oli tosiaan tuo eilinen Twitch -livestriimi. Ensimmäinen virallinen striimi keskellä päivää. Vähän peliä, alkoholia ja naposteltavaa. Kaiken kukkuraksi, kun olin jo ”päikkäreillä” (nukkumassa absinttia pois), sain Twitchiltä mailia ja minulle tarjottiin kumppanuutta. BOOM. Kaksi viikkoa striimausta ja sitten tuli tämä. Aika nice! Kiitos kaikille seuraajille ja jatketaan samoilla linjoilla, muistakaa kertoa myös kavereille, että täällä on kanava, jossa on aika hyvä meno. Positiivista hyvyyttä ja välillä vähän sairasta huumoria… 😀 –> Mene tuonne: https://twitch.tv/nyyssis ja laita kanava seurantaan!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.