This is Mika

29.12.2017 14:05 2min luku 47

Tämän vuoden viimeinen Monsteridiili! Mukana 110€ arvoinen palkintopaketti!

Moikka kaikille!

Heitetään hyvästit tälle vuodelle kera huikean eeppisen Monsteridiilin. Kun ostat 100 eurolla, saat 30 euroa alennusta. Tämä tarjous toimii jopa muiden tarjoustuotteiden kanssa. Esim löydät tuotteen, joka on jo alennuksessa, saat jo alennetusta hinnasta vielä 30 euroa alennusta, kunhan kokonaissumma on vähintään 100€. Fitnesstukulla on paljon hyviä tarjouksia jatkuvasti saatavilla ja nyt kannattaakin hyödyntää tämä Monsteridiili niiden yhteydessä. Säästät selvää rahaa.

Laitetaan tämän upean tarjouksen yhteyteen vielä kilpailu, jonka palkintona on meikäläisen Giant Killer tuotepaketti (arvo 110€) yhdelle onnekkaalle. Kilpailuun saa osallistua jokainen, joka hyödyntää Monsteridiilin!! Giant Killer hupparia ja T-paitaa sekä tarina ja treeniopasta nimmarilla on palkintona tälläkin kertaa!! Mahtavaa.

Nämä tuotteet ovat palkintopaketissa!

Ohjeet ovat jälleen yksinkertaiset!

  • Mene Fitnesstukun sivuille KLIKKAAMALLA ALLA OLEVAA TARJOUSBANNERIA!
  • Tilaa tuotteita vähintään 100€ edestä
  • Kassalla kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: HEIPPA17 ja saat 30€ alennuksen kokonaissumasta!
  • Saat tilauksestasi tilausnumeron.
  • Kirjoita tänne kommenttiosioon tilausnumerosi ja minkä koon haluat hupparista ja t-paidasta

Tarjous ja kilpailu ovat voimassa 31.12.2017 klo 23:59 saakka!

Eli ei muuta kuin banneria laulamaan ja nauttimaan tämän vuoden vihoviimeisestä Monsteridiilistä!! Hurjaakin hurjempi 30€ alennus on todella kova tarjous. Nyt kaikki mukaan ja muistakaa tosiaan osallistua myös kilpailuun!!


I… MUST… GO…  AND GET THE MONSTERDEAL!!

BOOM!! 

Mika kiittää kaikkia teitä ihania ihmisiä tästä vuodesta. Pyritään siihen, että ensi vuosi on jälleen huikea ja yhtä hyvä, ellei jopa parempi kuin tämä vuosi. Tehdään paljon videoita ja päivitetään ahkerasti blogia. Muistakaa olla mukana menossa ja käydä täällä lukemassa mun juttuja ja katsomassa meikän väsäämiä videoita. Ei anneta blogien kuihtua kokonaan, vaan kommentoidaan ja pidetään näitä aktiivisena. Jo vuodesta 2006 tätäkin saittia olen ylläpitänyt ja pyrkinyt olemaan mahdollisimman aktiivinen päivitysten ja juttujen suhteen.

Blogitoimintaa parhaiten tuet, kun käytät bannereitani tilatessasi Fitnestukulta tai muilta yhteistyökumppaneilta. Itse pyrin järjestämään hyviä tarjouksia ja yritän aina parhaani mukaan muistuttamaan sekä vinkkaamaan uusista tuotteista ja tarjouksista. Kaikkea hyvää teille ja jatketaan puurtamista!!

BOOM!!

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.