This is Mika

17.02.2008 22:02 2min luku 0

Vipareita volyymilla

treenimika 025.jpg

Heipä hei.

Perjantaina oli taasen treenit Jari Stinglin kanssa. Vuorossa olkapäät ja hieman hauberia/ojentajaa supereina loppuun. Homma lähti käyntiin legendaarisella viparipeijaisilla toisin sanoen 100 toistoa vipunostoja käsipainoilla. Sarjat: 25, 20, 20, 20 ja 15.

Kyllä täytyy sanoa, että vetää sellainen volyymisetti olkapäät niin hapoille, että juuri tätä kirjoittaessanikin olkapäät ovat juntturassa, vieläkin!!? Vipareiden jälkeen vuorossa oli pystypunnerrusta kässäreillä ilman selkänojaa. 3 sarjaa painojen noustessa progressiivisesti.

Takaolkapäät laitteessa ja vielä kerta kiellon päälle pystärimasiinalla kaksi sarjaa. Olankohautuksia levytangolla 90kg, 3×16 toistoa, joita itse en juuri pystynyt tekemään, sillä tuo rintalihaksen repeämä hieman vaivaa vielä ja tuossa liikkeessä se rutistus osui myös ilkeästi rintalihakseen.
Loppuun pari sarjaa hauiskääntöä ja dippimasiinaa. Treenit maistuivat hyviltä ja pumppi oli mieletön. Jari on kova treenikaveri ja häntä on helppo treenauttaa, sillä tiedän hänen pistävän itsensä 110% likoon jokaisessa liikkeessä!

Jarilla on tällä hetkellä painoa yli 100kg, joten mielenkiintoista nähdä mikä on kireystaso ens syksyn kisoissa, kun paino revitään lavalla alle 90kg!! Heh.

Itelläni paino on pysynyt siinä reilun 80 kilon tietämillä ja rasvaa on varmaankin n. 12-14 rosenttia. Olen kohtalaisen tyytyväinen, vaikka lihaa saisi tietysti olla paljon enemmän.
Pari kuvaa vipareista ála Jari:

treenijari 001.jpgtreenijari 003.jpg

Hauiskääntöä:

treenijari 012.jpgtreenimika.jpg

Se siitä tällä kertaa! Lisää reeniasiaa sitten seuraavan kerran. Keep training!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.