This is Mika

28.01.2018 23:45 2min luku 6

Go Nyyssis! E11 - Brutal Back - Feat. Kardaani ja Tontsa

Morjensta kaikille!

Pitkästä aikaa uutta treenivideota Go Nyyssis! -sarjassa. Tässä jaksossa ollaan Myyrin Kuntokeskuksessa rääkkäämässä selkää kolmeen pekkaan. Mukana on Kari the Kardaani ja Toni Tontsa Tonteroinen. Molemmat ovat sen verran ison kaliiberin äijiä, että näiden kahden elopaino nousee jo 265 kiloon. Kari 140kg ja Toni 125kg eivät ole pienimmästä päästä, joten näiden kanssa on kiva jumppailla, kun virtaa ja poweria löytyy kuin keskisuuresta kylästä.

Selkätreenit vedettiin simppelisti ja samalla tehokkaasti. Ala- ja ylätalja pyramidina, joista kasautui yhteensä 420 toistoa. Vika liike oli vipuvarsikone yläviistosta, jossa oltiin sivuttain ja siinä glaseerattiin latsit kolmella sarjalla 20 toistoa per sivu. Erittäin hyvä pössis oli treeneissä ja vaikka alatalja ei olekaan mun lemppariliike, se meni mielestäni ihan kivasti ja liike osui sinne minne pitikin.

Alataljassa lähdettiin 30 kilosta liikkeelle, 10 kilon korotuksin ja 15 toiston sarjoilla noustiin 120 kiloon, josta tultiin takaisin 30 kiloon. 285 toistoa. Ylätaljassa sama idea, 50 kilosta lähdettiin liikkeelle, 10 kilon korotuksin, 15 toiston sarjoilla 90 kiloon, josta takaisin 50 kiloon. 135 toistoa tuli ylätaljankin osalta. Namia.

Video on leikkaamaton ja täyspitkä. Yli puolitoista tuntia raakaa materiaalia, jossa jokaikinen sarja ja toisto on mukana. Selostan videolla mitä tehdään ja porisen tyypilliseen tapaani tuosta touhusta sen mitä mieleeni tulee. Jos herää kysymyksiä, niin rohkeasti vaan kommenttiosioon kirjoittelemaan.

Tässä uusi jakso, Go Nyyssis! E11 – Brutal Back – Feat. Kardaani ja Tontsa

Näitä tuotteita näkyi videolla:

Minun suosikkituotteeni löydät TÄÄLTÄ!!


Barsmania vielä voimassa!

Käy tilaamassa super halvalla patukat!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.